Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Aleksa Avramović odlično otvorio novu sezonu u Italiji: Košarkaš Varezea Breši ubacio trideset poena

post-title


Srpski košarkaški reprezentativac i igrač italijanskog Varezea Aleksa Avramović imao je odličan start u prvom kolu Serije A. U duelu sa Brešom ubacio je odličnih trideset poena, značajno je doprineo pobedi svog tima 81:80, a pred današnji trening za naš portal ističe.

[caption id="attachment_81467" align="aligncenter" width="712"] foto: Viola Dimi/instagram aleksaavramovic[/caption]

“Nakon vrhunskih priprema jedva smo čekali da krene prvenstvo. Revanširali smo se Breši za poraze iz prošlogodišnjeg plej – ofa. Zaista smo odlično odigrali utakmicu, naročito u defanzivi…Već na startu meča dao sam dve trojke što mi je uticalo na samopouzdanje. Saigrači su bili sjajni, odlično su mi asistirali, često sam bio sam na šutu i rezultat svega je 30 poena za 32 minuta koliko sam bio na parketu”, srećan je zbog prve pobede svog kluba Avramović.

Kakve su ambicije Varezea za novu sezonu?

“Jedna stepenica više u plej – ofu, ali moja želja je I nešto više. Znam da će biti teško jer je liga jaka. Jednostavno nema loših ekipa, svako gostovanje će biti ‘na nož’. Sledeće sedmice izlazimo i na Evro – scenu, čeka se rival”.

Realno, ko je najveći favorit za osvajanje nove titule u Italiji?

“Armani. Klub iz Milana je ‘dva koplja’iznad svih. Verujem da će postati prvaci, a imaju velike ambicije i u Evropi”.

Kakvi su utisci sa priprema reprezentacije Srbije?

“Sjajno smo trenirali. Dobio sam novu snagu, motiv za još bolji rad u Varezeu. Kad selektor pozove uvek ću biti spreman”.

U nedelju u podne igrate na Sardiniji. Očekivanja?

“Veoma jak rival. Imaju sjajnog trenera. Izgubili su prvi duel. Šta da kažem osim da idemo na novi trijumf”, konstatovao je Aleksa Avramović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar