Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



KK Čačak 94 putuje u Kosjerić na megdan Crnokosi

post-title


U 2. kolu Prve muške regionalne lige – Zapad košarkaši Čačka 94 će ukrstiti koplja sa ekipom Crnokose iz Kosjerića.

U prvom zvaničnom ovosezonskom meču igrači iz grada na Moravi su spletom nesrećnih okolnosti savladani u duelu sa Pribojem. Ipak, taj poraz je već arhiviran, a ekipa se okrenula novom izazovu, timu Crnokose.

Čačak 94 ima pravi recept kako se boriti protiv narednog rivala. Naime, sa tim sastavom izabranici Zorana Stefanovića su odmerili snagu u drugom kolu Kupa Srbije, kada su ih pred domaćim navijačima prilično lako savladali. Čak su u jednom momentu vodili i sa velikih +20. Utakmica u Kupu treba da bude model Čačanima po kom valja igrati i u narednom meču. Ako se ista ponovi, Crnokosi se ne piše dobro.

Shodno očekivanjima, Čačak 94 ide na pobedu, što je naglasio i jedan od najiskusnijih igrača Momčilo Azanjac.

,,Posle utakmice u Kupu gde smo zaustavljeni od prvoligaša Slobode okrećemo se meču protiv Crnokose. U Kosjerić putujemo da pružimo svoj maksimum, a ukoliko budemo bili oni pravi, ne sumnjam da ćemo ostvariti prvu pobedu u ovogodišnjem takmičenju“, jasan je Azanjac.

Slično razmišlja i Filip Dedijer, košarkaš koji dobro zna kako je igrati važne utakmice.

,,Očekuje nas drugo gostovanje ove sezone. Ekipu Crnokose koliko-toliko poznajemo, jer smo imali priliku da igramo protiv nje u Kupu. Naravno, idemo na pobedu, jer posle poraza u Priboju moramo da slavimo u Kosjeriću, kako bismo izborili naš glavni ovosezonski cilj“, reči su Dedijera.

Susret je zakazan za subotu 13. oktobar, a početak meča je u 19 časova. Duel će biti odigran u Sportskoj hali ,,Sreska bašta“ u Kosjeriću.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar