Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nagradni konkurs za izbor 12 fotografija za izradu kalendara grada Čačka

post-title


Turistička organizacija Čačka raspisala je nagradni konkurs za izbor 12 fotografija za izradu Kalendara grada Čačka za 2019. godinu.

- Pozivamo sve zainteresovane ljubitelje fotografije da pošalju svoje radove i tako se uključe u konkurs za izbor 12 fotografija Kalendara grada Čačka za 2019. godinu, ističu iz TO Čačak.

Pravo učešća nije ograničeno (osim za organizatora Konkurs), a uslov je da fotografije sadrže motive i atmosferu grada. Pored toga, radovi moraju zadovoljiti i elementarne tehničke kriterijume, neophodne za kvalitetno štampanje kalendara u tehnici "ofset" štampe. Preporuka je da su fotografije snimljene foto aparatom.

Za autore izabranih radova biće obezbeđene nagrade u iznosu od 5.000 dinara (po fotografiji). Svaki učesnik može poslati do 5 fotografija. Fajlovi za slanje na konkurs - duža strana 2.000 piksela, u rezoluciji 300 DPI, snimljeni u jpg formatu, u veličini do 2 MB po fotografiji. Autori izabranih fotografija biće konsultovani oko naknadnog dostavljanja fajlova u maksimalnom kvalitetu u kome ih poseduju.

Fotografije treba poslati na mejl adresu: konkursturisticka@gmail.com. Kontakt osoba - Gordana Majstorović, broj telefona 064 644 60 47.

Konkurs je otvoren do 10. novembra 2018. godine.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar