Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačani ostvarili odlične rezultate u Bačkoj Topoli

post-title


U nedelju na stazi u Bačkoj Topoli održana je poslednja, VI trka za Otvoreni međunarodni šampionat Srbije u moto krosu, na kojoj su takmičari naša dva kluba ponovo ostvarili odlične rezultate.

U najmlađoj klasi MX65 vozač AMSK Čačak Luka Janković osvojio je II mesto, dok je treće mesto zauzeo vozač MK Tanasko Rajić Aleksa Milosavljević, a Filip Rajević iz AMSK Čačak osvojio IV mesto, dok je Petar Mitrović iz MK Tanasko Rajić VI mesto. Zahvaljujući ovim rezultatima, Luka Janković je osvojio vicešampionsku titulu, a Filip Rajević III mesto u generalnom plasmanu za 2018.godinu.

U klasi MX85 Lazar Janković je ubedljivo osvojio prvo mesto, čime je overio šampionsku titulu, a Dušan Rakić je odličnom vožnjom zauzeo II mesto, dok je Milan Vukajlović iz MK Tanasko Rajić bio treći, i zahvaljući tome osvojio vicešampionsku titulu. Ostali članovi iste ekipe David Stevančević i Ramić Branislav zauzeli su IV i VIII mesto.

Prošlogodišnji šampion i ljubimac čačanske publike, vozač ekipe Tanasko Rajić, Nenad Petrović pobedio je svog konkurenta Janka Railića iz MK Ere Arilje osvojivši prvo mesto, ali mu je zlatna kaciga i šampionska titula izmakla za jedan bod, dok je Railić zahvaljujući osvojenom II mestom osvojio šampionsku titulu.

U klasi veterana, MX3, vozač AMSK Čačak Vlade Rajević osvojio je prvo mesto, a u klasi MXB, povratnik u moto cross Miloš Đorđević iz AMSK Čačak ponovio je uspeh sa prethodne trke i osvojio prvo mesto.

U ekipnoj konkurenciji ekipa 1, MK Tanasko Rajić osvojila je šampionsku titulu, a ekipa AMSK Čačak III mesto.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar