Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



KK Čačak 94 želi prvi trijumf u šampionatu protiv Radničkog iz Valjeva

post-title


U 3. kolu Prve muške regionalne lige – Zapad košarkaši iz grada na Moravi dočekuju Radnički iz Valjeva (subota, 16:30).

Žreb je odlučio da Čačak 94 prva dva kola igra na gostujućim terenima. Na tim mečevima, sklopom nesrećnih okolnosti, tim je pretrpeo dva poraza.

Ipak, nova utakmica je šansa da se zabeleži prvi trijumf. Sada će ipak biti malo lakše, jer će čačanski tim biti domaćin. Na svom parketu ugostiće Radnički, sastav koji je takođe startovao sa dva poraza. Nema sumnje, Valjevci neće doći u Čačak da budu topovsko meso, već će pokušati da se odupru domaćinu. Ali ako ekipa trenera Zorana Stefanovića bude na prepoznatljivom nivou, valja očekivati da uknjiži prva dva boda na svoj konto.

Jedan od najiskusnijih i najboljih igrača čačanskog tima Filip Pajević ističe da je problem u prethodnim susretima bio veliki broj primljenih šuteva sa distance.

,,U prva dva meča protivnici su nam ubacivali preko 15 trojki. Taj problem moramo rešiti kako znamo i umemo već u duelu sa Radničkim. Naravno, tako mora biti i u svim narednim utakmicama. Takođe, potrebno je potruditi se da koncentracija sve vreme bude na visokom nivou”, smatra Pajević.

Korpulentni igrač Čačka 94 naglašava da je došlo vreme da ekipa upiše prvu pobedu.

,,Sada nam u goste dolazi Radnički, tim koji takođe ima dva poraza. Igraćemo na domaćem terenu, tako da očekujem pobedu. Moramo se psihički podići nakon loših rezultata na startu prvenstva. Pokušaćemo da se dovedemo u red, da kroz treninge vratimo poljuljano samopouzdanje. Vremena za to ima sasvim dovoljno. Međusobnim dogovorom želimo da se izdignemo iz trenutne situacije i da sve krene planiranim tokom u narednom periodu”, dodao je Pajević.

U ovom okršaju od velike važnosti biće podrška sa tribina. Ako neko zna da bodri domaće košarkaše, onda su to Čačani.

,,Pozivam publiku da dođe u što većem broju, jer nam je njhova podrška zaista potrebna u teškom periodu nakon dva poraza. Moramo se probuditi, a nadam se da ćemo u prisustvu Čačana ostvariti prvu pobedu u ligi”, zaključio je košarkaš Čačka 94 Filip Pajević.

Utakmica će biti odigrana u Sportskom centru ,,Mladost“ u Atenici, a ulaz će biti slobodan!



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar