Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Borčeva Zebra overila Mozzartov Humanitarni tiket u podne - Jojićima stiže 54.000 dinara

post-title


Mozzartova fidbalsko - kladilačka pozajmica od juče je uspela! Overili smo 137. “Humanitarni tiket u podne”, s Nikolom Tripkovićem, fudbalerom čačanskog Borca, koji je uspešno pomešao košarkaške i fudbalske parove, da bi u našu plemenitu kasicu ubacio dodatnih 54.000 dinara. Njih po želji plemenitog kladioca šaljemo porodici Jojić iz Čačka. Nadamo se da će im ova cifra pomoći, odnosno da će uneti tračak radosti svim ukućanima, naročito dečaku obolelom od Kronove bolesti, i devojčici s dijabetesom.

Ako mislite da je fudbaleru Borca bilo lako, odmah da vam kažemo da nije, a kako je sve teklo najbolje govori kidanje nerava na utakmici Evrolige u režiji Budućnosti i Makabija iz Tel Aviva. Naime, konačnih 68:78, po četvrtinama (16:14, 25:20, 21:24, 6:20) do poslednje deonice igre, vodilo je na ivicu “pada” Nikolin tiket. Na kladilačku sreću, tim iz Tel Aviva je u poslednjoj četvtini demolirao sav trud košarkaša Budućnosti, što nas je uz jedinicu na Barselonu protiv Bajerna, isti tip na Almeriju s Reusom i kombinaciju 2&2-4, na utakmici Sertanense – Benfika dovelo do overe MOZZART kvote 5,40.

Još jednom, bravo Nikola, pridružio si se legendarnim imenima, među kojima je i Ivica Šurjak, nekadašnja ubojita kopačka splitskih Bilih. Stari as je kroz našu akciju prosledio 823.600, 00 dinara Udruženju roditelja dece obolele od malignih bolesti “Zvončica”. Sa poslednjim dobitkom približili smo se i devetom doniranom milionu. Nova tačna cifra koju je MOZZART donirao u plemenite svrhe iznosi ravno 8.862.560, 00 dinara. Donacije su otišle na preko 60 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti donacije ka Republici Srpskoj.

Kada je reč o tiketu Nikole Tripkovića, njegova donacija preko Drine, u iznosu od 270 konvertibilnih maraka odlazi na adresu Doma za decu i omladinu “Kiseljak” iz Zvornika. Naravno, pomenuta cifra proizvod je istipovane kvote 5,40, i MOZZART uplate od 50 konvertibilnih maraka koje svakakoga dana uplaćujemo na zaseban tiket u Republici Srpskoj.

Idemo dalje, u susret novim kladilačkim pobedama uz želju da zajedno nastavimo niz koji trenutno broji 24 imena najvećih mahera MOZZART opklada s tiketima jačim od dobitnih 100.000 dinara.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar