Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Lazović i Đenova - stiže novi ugovor

post-title


Dug je put prošao Darko Lazović od leta 2015. godine, kada je sa etiketom kapitena i ponajboljeg Crvene zvezde stigao u Đenovu i započeo svoju avanturu u Seriji A. Bilo je uspona, bilo je i padova i povreda, ali Lazović je očigledno svoj kvalitet uspeo da potvrdi. Zbog toga će, prema najnovijim informacijama, biti nagrađen novim ugovorom.

[caption id="attachment_82009" align="aligncenter" width="804"] Darko Lazović u duelu s Edinom Džekom, foto: Action images[/caption]

Italijom kruži priča da su razgovori između Lazovićevog agenta i prvog čoveka Đenove Enrika Preciozija otpočeli i da bi sve trebalo da bude završeno u sledećih nekoliko sedmica. Pošto Lazoviću sadašnji ugovor ističe juna 2019. godine, jasno je da je u interesu svih da sporazum bude pronađen što pre, kako klub ne bi izgubio igrača bez obeštećenja. Navodno, Lazovića čeka novi, trogodišnji ugovor, mada nije poznato da li će i kolikih odsupanja u godišnjim primanjima biti u odnosu na sadašnjih 400.000 evra, koliko srpski vezista zarađuje.

Darko Lazović je dosad odigrao 85 utakmica u svim takmičenjima za Đenovu i postigao je dva gola, uz devet asistencija. U Đenovu je stigao kao slobodan igrač.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar