Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Borac želi prvu pobedu na strani u ABA 2 ligi

post-title


Košarkaši Borca će u četvrtak imati priliku da odmere snagu na Cetinju sa ekipom domaćeg Lovćena (17 časova, Arena sport 4).

Ovaj meč dolazi nakon važne pobede nad Spartakom, u utakmici koja je obilovala preokretima. Ipak, zahvaljujući iskustvu i hladnokrvnosti u samoj završnici, Čačani su se kući vratili sa dva boda, ostavši tako neporaženi u domaćem prvenstvu.

Sada sledi novi izazov u regionalnom takmičenju. Boj će voditi sa kvalitetnom ekipom Lovćena, čije boje od ove sezone brane i dva bivša igrača Borca. Naravno, reč je o Nemanji Todoroviću i Radenku Pilčeviću.

Trener Borca Jovica Arsić veruje da njegov tim može da igra bolje od onoga što je do sada pokazao u regionalnoj ligi:

,,Očekujem da budemo bolji nego što je to bio slučaj u prethodnoj utakmici protiv Primorske. Ekipa je spremna da pokaže šta ume i koliko može. Smatram da imamo svoje adute, i verujem da ćemo naći način da ostvarimo prvi trijumf na strani u ABA 2 ligi“, reči su stratega Čačana.

Lovćen je tim koji poput Borca ima skor od jedne pobede i tri poraza:

,,Što se tiče Lovćena, našeg narednog protivnika, to je sastav koji polako podiže formu. Sigurno je da na svom terenu želi da zabeleži pobedu. Na nama je da se potrudimo da ga u tome sprečimo”, dodao je Arsić.

Stameni krilni igrač Borca Matija Popović naglašava da je pobeda nad Spartakom imala pozitivan efekat na ekipu:

,,Predstoji nam teško gostovanje. Spremni smo za izazov koji nas očekuje, naročito nakon važne pobede koju smo ostvarili u neizvesnoj završnici protiv Spartaka u KLS ligi. Nema sumnje da ćemo dati sve od sebe da upišemo na svoj konto prva dva boda sa protivničkog terena. Lovćen je zaista ozbiljan protivnik, imamo respekt za takav tim, ali verujem da posedujemo dovoljno snage da odnesemo pobedu sa vrućeg gostovanja na Cetinju“, zaključio je Popović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar