Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Humanitarni tiket u podne: Vidan Bojović tipuje za lečenje mališana Marka Obrenića iz Čačka

post-title


Danas smo u društvu Vidana Bojovića, trenera iz stručnog štaba KMF Ekonomca, tima koji nastupa u Ligi šampiona u malom fudbalu. Njegov tiket po mnogo čemu izdvaja se iz mase, a sigurni smo da stručno oko nije tek tako odabralo PLS, Škotsku 3, Bundesligu, i sve tako redom do ukupnog MOZZART koeficijenta 17,19.

Pre svega, bitno je napomenuti da će Vidan, zaokružimo li svih pet fiks partija, na adresu malog Marka Obrenića zajedno s kompanijom MOZZART proslediti sumu od 171.900 dinara. Obrenići će uz nešto spotske sreće biti radosni, za šta ćemo se od ovog časa potruditi vođeni željom da osamnaestomesečni Marko što pre prebrodi svoju prvu, nažalost najveću bitku u Specijalnoj bolici za Cerebralnu paralizu, i tako nagradi trud hrabrog oca Dragana, i svih Čačana koji se zdušno trude da pomognu malog sugrađanina.

Zato se odmah bacamo na posao, jer dobro popunjeni MOZZARTOVI plemeniti tiketi do sada su prosledili 8.862.560 dinara. Sa željom da na sve to upišemo plus, u novu kladilačku pobedu napred Vladane

Krećemo sa PLS mečom JAVOR – SINĐELIĆ. Što se tiče bivšeg ivanjičkog Superligaša, svaki komentar može se svesti na neumoljivost na vlastitom travnjaku. Naravno priča pije vodu ako izuzmemo dva početna X ishoda iz prvog i trećeg kola, iz GG partija sa Metalcem i TSK-om. Sinđelić je svega dva puta slavio na strani, a mučili su ga Teleoptik, Borac i Budućnost iz Dobanovaca u utakmicama koje su završene bez pobednika. Inače, veoma je bitno znati da je ova utakmica direktno okarakterisana kao okršaj za treću PLS poziciju. Ivanjičanima će svakako biti teško da realizuju utakmicu u punom obimu, budući da Sinđelić ima jako dobar sastav, a krase ga i odlične transformacije u kontrama, i polukontrama. Interesantno je još reći da je Javor prošle godine sa 2:0 izbacio Sinđelić iz Kupa Srbije.

"Javor je ipak bolji, pa se odlučujem za odlično kotiranu jedinicu".

Ostajemo u drugoligaškom ritmu, ovoga puta u poseti terenima Serije B, odnosno utakmici FOĐA – LEĆE. Gostujuća ekipa, trebalo bi da bude u konkretno boljoj poziciji, bududući da je Fođa na fenjeru koji bi ovoga puta mogao da zavara. Naime, domaćin je do sada tri puta slavio, ali ne treba zanemariti ni da je poslednje tri pobede Fođa vezano proknjižila na minulih pet susreta. Sve u svemu, mogao bi ovo biti napet susret iz koga Leće želi da izvuče čitavu korist nakon poraza u osmom kolu od sasvim dobrog, tačnije trećeplasiranog Palerma. Tradicija kaže da je Fođa ipak bolja, što se na tiketima potvrđivalo od 2016. godine.

„Jedinica na Fođu, i ponovo kvota 2,20, pred nastavak mog tipovanja“, rekao nam je trener u stručnom štabu KMF Ekonomca.

E, sada idemo do Bundeslige, na utakmicu MAJNC – BAJERN. O ovom paru nećemo previše polemisati, budući da su Bavarci i pored posrtanja protiv Herte i Menhengladbaha veoma silna mašina. Majnc nije slavio na minulih pet mečeva, a do devetog kola u svom skoru ima svega četiri postignuta gola. Zanimljivo je da domaći uprkos svemu imaju odličnu odbranu koja je kapitulirala samo osam puta do sada. Bajern je primio tek gol više, a sa Majncom se tradicionalno dobro nosi. Bavarci će sigurno biti raspoloženi za igru, budući da je pre nekoliko dana sa 0:2 savladao AEK u trećem kolu Lige šampiona.

„Naravno da se dvojka na Bajern ne dovodi u pitanje. Igram je pa nameravam da promenim tempo, odnosno da se upustim u tipovanja na jednoj od utakmica sa trećeligaških terena u Škotskoj“...

ERDRI – STENHAUSMUIR, po preporuci našeg plemenitog kladioca, utakmica je s odličnim kladilačkim perspektivama. Ovde se domaćin preporučuje učinkom od 17 datih, ali ga kudi do sada 16 primljenih golova, koji su razume se osnovni uzrok za pet do ovoga momenta zabeleženih poraza. Stenhaus je do dada poražen sedam puta, a sa Erdrijem se ne snalazi još od januara prošle godine. Šta to govori treneru iz stručnog štaba Ekonomca?

"To je zapravo ono na šta ja tipujem. Sve ste rekli, jer Erdri je bolji, što uz odličnu MOZZART kvotu 1,85 daje odličan povod da baš ovaj meč odigram s kecom".

I za kraj Švajcarska, odnosno meč JANG BOJS – SION. Za domaćina se zna kakve ambicije gaji, jer liderska pozicija trenutno zadužena s 10 bodova prednosti u odnosu na Tun, nije došla tek tako. Sve u svemu, poraz iz protekla dva kola, odnosno iz utakmice s Tunom, i X protiv Ciriha, treba shvatiti kao ne tako ozbiljan pad forme. To u kombinaciji sa osmoplasiranim Sionom dovodi do nedvosmislene obaveze domaćina da jurne ka slavlju. Uostalom, Jang Bojs nije izgubio od Siona na osam mečeva u nizu, a poslednji, „počasni gol“, lider prvenstva primio je od večeras gostujućeg tima pre tačno godinu dana na utakmici završenoj s 5:1.

„Tiket zaključujem sa jedinicom na Jang Bojse“, poručio nam je Vidan, koji će nam nakon cele priče u prvom licu jednine ispričati kako je fudbalski stasavao, i kako je došao do zvanja koje sada nosi.

"Karijeru sam započeo u FK Javor, zatim prošao sve mlađe selekcije i nastupao za Goliju i Voćar. Posle togao prešao sam na mali fudbal gde sam nastupao za bivšeg prvaka čačansku Fontanu, a zatim kragujevački Ekonomac... Sa Ekonomcem sam osvojio osam titula prvaka Srbije, dva kup trofeja i Balkanski kup. Za reprezentaciju Srbije imam 85 nastupa, a našao sam se i na tri evropske, kao i na jednoj svetskoj smotri… Na EP u Zagrebu 2012. god bio sam "bronzana patika", a na SP na Tajlandu postigao sam prvi gol za Srbiju na futsalerskim Mundijalima. Sada sam u stručnom štabu Predraga Rajića gde pokušavamo da ostvarimo najveći uspeh u istoriji i plasiramo se na F4. Biće teško, jer imamo izuzetno jaku grupu gde su nam najveći protivnici Barsa i ruska Jugra. Međutim, nema predaje pa idemo da dostojno prezentujemo naš klub, Srbiju i grad Kragujevac", ispričao nam je naš današnji gost, da bi ga mi zatim upoznali sa društveno odgovornim akcijama kompanije MOZZART.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar