Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kočović: Derbi kola protiv Vršca

post-title


Košarkaši Borca će u okviru 4. kola Košarkaške lige Srbije ugostiti ekipu Vršca (nedelja, 17 časova).

Ova utakmica dolazi nakon poraza Čačana na Cetinju od Lovćena (75:70). U veoma uzbudljivom susretu više sreće je na kraju imao domaći sastav.

Ipak, bez obzira na tu neugodnost, čačanski tim može da ohrabri činjenica da je do sada neporažen u domaćem prvenstvu. Pored toga, Borac i Vršac se veoma dobro poznaju. Prethodne sezone, a tako će biti i ove, imali su priliku da ukrštaju koplja na dva fronta. Uzimajući to u obzir, ne treba sumnjati da će u hali kraj Morave biti gledana dobra košarkaška predstava.

[caption id="attachment_82181" align="aligncenter" width="2048"] foto: KK Borac[/caption]

Strateg Čačana Jovica Arsić naglašava važnost utakmice protiv Vršca.

,,Sigurno je da nas ne čeka lak zadatak. Ali izbora nemamo, već moramo da se borimo u svakoj utakmici. Valja prevazići kadrovske probleme koje smo imali. Loš period je iza nekih igrača, ali se oni polako vraćaju. Sanirali smo bolesti, prehlade, povrede, i očekujem da pokažemo bolju sliku nego u prethodnom periodu. Otežavajuća okolnost je bila ta da smo imali malo duža putovanja, pa nas je umor stigao. Ali verujem da će ekipa biti svežija i koncentrisanija u narednom susretu“, rekao je Arsić još dodavši.

,,Siguran sam da ćemo pokazati ono što čačanska publika želi da vidi – brzu i agresivnu igru i lakši napad. Verujem da ćemo zabeležiti novu pobedu u KLS ligi“, izjavio je trener čačanske ekipe.

Organizator igre Borca Nikola Kočović veruje da tim uz pomoć verne publike može do nova dva boda.

,,Ovo je svakako derbi kola. U KLS ligi nemamo pravo na kiks, naročito pred domaćom publikom. Dužni smo Čačanima da uzvratimo za poverenje koje nam pružaju dolaskom na utakmice. Moramo se uzdići iznad rezultata koji nas prate. Siguran sam da smo uradili sve što je do nas. Dobro treniramo, spremamo se za svaki meč. Verujem da ćemo odigrati dobar duel“, kazao je Kočović i u jednom dahu nastavio.

,,Pozvao bih publiku da nam još jednom pruži podršku, a mogu da poručim da ćemo uraditi sve što je do nas da ostvarimo pobedu, i na taj način se odužimo za verno bodrenje“, dodao je Nikola Kočović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar