Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Borac arhivirao pobedu nad Vršcem, sledi okršaj sa Zrinjskim

post-title


Sada u goste stiže ekipa iz Mostara, koja je neočekivano loše startovala u ABA 2 ligi. To naročito dolazi do izražaja ako se ima u vidu kvalitet sastava Zrinjskog. Ipak, baš zbog toga valja biti na oprezu i ne potceniti rivala. Sve u svemu, treba očekivati dobru i kvalitetnu košarku u sredu veče u dvorani kraj Morave.

Strateg Borca Jovica Arsić upozorava da je Zrinjski kvalitetan sastav, bez obzira na to što se nije pokazao u najboljem svetlu u prva četiri kola.

,,Ponovo je težak zadatak pred nama. Napomenuo bih da nema lakih protivnika u ABA 2 ligi. Što se tiče Zrinjskog, to je ekipa koja nesumnjivo ima kvalitet. Ipak, trenutno se iznenađujuće nisko kotira, jer je, poput nas, loše započela takmičenje. Ali u poslednjoj utakmici protiv MZT-a tim iz Mostara je pokazao da mu forma ide uzlaznom putanjom. Nekoliko mečeva je izgubio u uzbudljivim završnicama. To je iskusan sastav, sa nekoliko odličnih pojedinaca. Sigurno nas ne čeka lak posao”, izjavio je trener Čačana.

Šef struke smatra da je utakmica sa Zrinjskim prava prilika da Borac zasija u pravom svetlu u regionalnom takmičenju.

,,S obzirom da smo igrali promenljivo i poprilično nestabilno, verujem da će se igrači izboriti sa pritiskom, kao i da će naučiti da se sa njim nose na pravi način, naročito oni mlađi. Smatram da smo sada energetski u boljem stanju, jer su bolesti prošle kod nekolicine igrača. Nadam se da ćemo konačno pokazati pravo lice na domaćem terenu i da ćemo odigrati jednu kvalitetnu utakmicu. U Čačku nemamo pravo da razmišljamo o bilo čemu drugom osim o pobedi. Mogu da kažem da ćemo dati sve od sebe da upišemo nova dva boda u regionalnom takmičenju, a uz tradicionalno dobru podršku sa tribina nadam se da ćemo u tome i uspeti“, kazao je Arsić.

Minuli meč protiv Vršca obeležio je Đorđe Majstorović, koji je sjajnom partijom u drugom poluvremenu slomio otpor rivala i praktično rešio pitanje pobednika. On napominje važnost narednog duela:

,,S obzirom da se utakmica protiv Zrinjskog igra u Čačku, kao i da smo do sada napravili dva kiksa kod kuće protiv Sparsa i Sikst Primorske, nad našim glavama stoji imperativ pobede. Ne bi trebalo posebno naglašavati da je ovaj susret veoma bitan. Moramo da trijumfujemo jer to dugujemo našim sugrađanima. Nema potrebe sumnjati da će ceo tim dati sve od sebe da dođe do navedenog”, rekao je centar Borca još dodavši:

,,Pozvao bih publiku da nas bodri i u narednom meču. Takođe, zahvalio bih se navijačima na podršci koju su nam do sada nesebično pružali”, zaključio je Majstorović.

Kao što je već poznato, ulaznice za mečeve ABA 2 lige koštaju 300 dinara za odrasle, a 150 za đake.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar