Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ognjen Nikolić pionirski prvak Srbije u krosu

post-title


U subotu, 27. oktobra u Pančevu je održano prvenstvo Srbije u krosu, na kome je kroz cilj prošlo čak 404 takmičara. Kao i ranije najveći broj takmičara je nastupio u mlađim kategorijama, pa je u pionirskim i mlađejuniorskim trkama nastupilo preko 300 takmičara. Ovaj podatak dovoljno govori o kvalitetu atletičara AK "ČAAK", koji upravo u ovim kategorijama postižu odlične rezultate.

[caption id="attachment_82252" align="aligncenter" width="2048"] Ognjen Nikolić 1. mesto[/caption]

U trci mlađih pionirki gde je nastupilo 86 takmičarki Iva Zelenović se nije najbolje snašla na startu, što je na kraju dovelo do osvajanja 6. mesta. Naravno da je i ovo dobar rezultat, jer će se i iduće godine takmičiti u istoj kategoriji, pošto joj je ove godine prva godina mlađih pionirki.

Nikakvo iznenađenje nije dozvolio Ognjen Nikolić u trci pionira, koji je ostvario ubedljivu pobedu na dužini staze od 2000 metara.

U trci mlađih juniorki na 4000 metara odličan nastup imala je Sanja Đoković osvajanjem 2. mesta. Ostvarivanjem ovog plasmana Sanja očekuje poziv selektora Edina Zukovića za nastup u reprezentaciji Srbije na krosu Balkana, koji se ove godine održava u Rumuniji.

[caption id="attachment_82253" align="aligncenter" width="2048"] Sanja Đoković 2. mesto[/caption]


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar