Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Trinkjeri u Beogradu na pregovorima sa Mijailovićem (FOTO)

post-title


Ostoja Mijailović objavio fotografiju sa sastanka sa Andreom Trinkjerijem

Predsednik Partizana Ostoja Mijailović objavio je na svom Tviter profilu fotografiju iz jednog beogradskog lokala u društvu italijanskog trenera Andree Trinkjerija koji je u ponedeljak doputovao u Beograd na pregovore o potencijalnom angažmanu.

Crno-beli su se na ovakav potez odlučili pošto je Nenad Čanak u petak uveče podneo ostavku zbog serije od pet poraza. Sve je kulminiralo neuspeh protiv Zadra u Beogradskoj areni.

Nezvanično, Trinkjeri je u pregovore sa Partizanom krenuo sa početne pozicije od 80.000 evra ukupnih mesečnih potraživanja za kompletan stručni štab, što je ozbiljna cifra i za finansijski jače klubove od Partizana. Kako smo uspeli da saznamo, za sada pregovori idu u dobrom smeru, a najrealnija opcija je da ugovor bude na jednu plus jednu godinu.

Ipak, očigledno je da je trofejni italijanski trener apsolutno prvi I glavni pik Mijailovića I Partizana koji će na sve načine pokušati da ga privole na saradnju.

Pored Trinkijerija, kao moguća rešenja za klupu najtrofejnijeg srpskog košarkaškog kluba pominju se još Aleksandar Kesar i Vlada Jovanović.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar