Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



SNS: Ilić sasvim sigurno klizi u propast i zaborav

post-title


SAOPŠTENJE SNS ČAČAK Svojim najnovijim napadima na pojedine aktuelne ministre u Vladi Republike Srbije lider NS Velimir Ilić je još jednom pokazao da nema ni trunke dostojanstva, morala ni časti i da, s obzirom na trenutnu „popularnost“ njegove stranke na svim nivoima, sasvim sigurno klizi u propast i zaborav, najviše zahvaljujući upravo svojoj pogrešnoj politici, gde preovladavaju isključivo lični interesi.

Atak na gospođu Zoranu Mihajlović i optužbe o tobože šteti nanetoj republičkom budžetu, uz pominjanje zloupotreba i „naduvanih“ cena, možda bi neko ozbiljno shvatio, da o tome ne govori čovek čije su koncesije za izgradnju auto puta imale više zatamnjenih strana, nego onih dostupnih javnosti. O delima eks ministarke Verice Kalanović i cenama koje je ona postizala, najbolje svedoči Bulevar Tanaska Rajića u Čačku, koji je možda jeftinije građen, ali smo svi u gradu svesni da je urađen mimo svih rokova, nekvalitetno i počeo je da se raspada čim je pušten u saobraćaj. U kakvom je stanju danas, lako se može uveriti svako, na licu mesta. Pored toga, Ilić imputira da je deonica auto puta od Uba do Lajkovca nekvalitetno urađena, kao da ga je ministarka Mihajlović radila, a ne neko pre nje. Naprotiv, upravo ona je izvođačima izdala nalog da se radi u tri smene, kako bi se koliko – toliko ispoštovali rokovi za njegov završetak.

Smešni su i zlobni komentari i krituke na račun ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, pod čijim su rukovodstvom pripadnici policije rešili niz najtežih krivičnih dela, pohapsili veliki broj dilera droge, pedofila... i danonoćno bdiju nad bezbednošću građana. Ako Iliću smeta što saobraćajna policija, u cilju preventive i sprečavanja udesa na putevima sa najtežim posledicama kažnjava bahate i neodgovorne vozače, a ne reguliše saobraćaj na raskrsnicama, onda sa njim nešto nije u redu. Prošla su vremena kada je neko, poput tadašnjeg ministra Ilića, mogao da se na putu ponaša kako hoće, krši Zakon, uz to šamara pripadnike organa reda i za to nikome ne odgovara.

Lider Nove Srbije je poznat kao „političar opšte prakse“, koji se razume u infrastrukturu, rad ministarstva unutrašnjih poslova, „ekspert“ je za poljoprivredu... a nema mu ravnog ni kada je spoljna politika u pitanju. Tako on zna šta je i sa kim razgovarao i dogovorio predsednik Aleksandar Vučić, kako će se dalje razvijati situacija u vezi sa Kosovom i Metohijom, kakvi su stavovi Angele Merkel, Donalda Trampa, Emanuela Makrona, Evropske unije – ukratko, čovek zna sve, a u stvari ne zna ništa! Verovatno ga zato iz dana u dan napušta sve veći broj najbližih saradnika.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar