Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Derbi zapadne Srbije: Borac napada - na tacni nema bodova u Užicu

post-title


Trener Stanisavljević opominje Zebre na opreznost kako pobeda protiv Teleoptika ne bi ostala epizoda, već postala PLS serija.

Nije Borac silan pred 15. kolo PLS lige i utakmice protiv ekipe Slobode, kada trener Stanisavljević za MOZZART Sport kaže: "Nametljivo, ali nikako prepotentno ne smemo da zaigramo na užičkoj travi. Pobeda protiv Teleoptika ne sme našim opuštanjem da postane epizoda, već motivacioni dril za prerastanje u PLS seriju".

Naravno, razmišljanje šefa struke Zebri nije prenaglašeno, ili rezutatom nepotkovano posle odličnih 90 minuta u Čačku na utakmici 14. kola sa Teleoptikom, ali i sećanja na šesnaestinu finala Kupa Srbije i meč koji je Sloboda na koncu septembra predala s 0:3.

Pitali smo zato Vladimira Stanisavljevića, da li će zaigrati na reprizu minulog PLS meča u kom su golovi došli udarcima Nemanje Perića, Nikole Tripkovića i Stefana Kovačevića?

"Glupo bi bilo ne verovati, a još apsurdnije tipovati na prepotentne partije pred rivalima. Takvo razmišljanje nije sinonim za ovaj Borac. Mi ćemo svakako pokušati da dobru atmosferu iz svlačionice pretočimo u tečnu igru na terenu, što nam je na prošlim utakmicama bacilo svetlo na igrače koje ste spomenuli. Tačno je da Sloboda nema rezultate iza sebe, što u ovom momentu nije stvar na koju polažemo bilo kakve nade. Naš cilj je naša igra, odnosno dugoročno uigravanje ovog mladog tima", poručio nam je Stanisavljević, pa prešao na sastave.

"Svakako Mišić na golu, pa redom Otašević, Vasilić, Tasić, Janjušević, Šutić, Fićović, Kuveljić, Tripković, Kovačević... Konkretno, nije mi namera da zatvaram taj spisak sve do samog meča, jer razmišljam o par taktičkih varijanti u cilju trajnijeg prevazilaženja greški koje su nas koštale bodova na utakmici u Krušavcu, i punog ispunjenja cilja protiv TSK-a i Bečeja", rekao nam je Stanisavljević.

Umesto rezimea pred derbi zapadne Srbije koji počinje u 13.30 časova u gradu na Đetinji, dobro je reći da je domaćin od starta aktuelne sezone nije zabeležilo nijednu pobedu. Užičani zbog svega tri remija i čak jedanaest poraza duže svega tri boda, što ih grčevito drži na PLS fenjeru. To svakako budi makar i potajne aspiracije Zebri da bi već ove večeri mogli na kontu imati tri boda više od sadašnjih 15, koliko i vredi 12. mesto na tabeli. Ipak, treba i napomenuti da će domaći na raspolaganju imati i osmoricu igrača u odnosu na utakmicu u Kupu Srbije.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar