Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačak 94 arhivirao gradski derbi, misli usmerene ka Zlataru

post-title


U 6. kolu Prve muške regionalne lige – Zapad košarkaši Čačka 94 putuju na susret sa ekipom Zlatar u Novu Varoš. Minulo kolo obeležio je derbi grada na Moravi između Čačka 94 i Železničara. Publika u Sportskom centru Mladost imala je priliku da gleda izuzetno dobar, kvalitetan i zanimljiv meč. Ali na kraju više sreće i koncentracije imali su košarkaši u plavim dresovima, zahvaljujući čemu su uspeli da upišu dva velika boda.
Ipak, izabranici Zorana Stefanovića moraju zaboraviti taj susret i svu snagu usmeriti na pripremu za predstojeći okršaj. Čačak 94 očekuje izuzetno važan duel protiv ekipe Zlatara. Reč je o timu koji je poput Čačana do sada zabeležio jednu pobedu, uz četiri poraza. Takav odnos na tabeli primorava oba tima da u narednom susretu teže samo i isključivo pobedi. A ko će na kraju slaviti, ostaje da se vidi u petak veče. Pored košarkaške veštine, i fortuna će svakako imati udela u meču u Novoj Varoši.
Korpulentni igrač Filip Pajević veruje da još uvek nije prokockana šansa da se Čačak 94 nađe među četiri najbolje ekipe u grupi.
,,Okrećemo se sledećoj utakmici, putujemo na megdan ekipi Zlatara iz Nove Varoši. Pokušaćemo da na gostujućem terenu dođemo do druge pobede, koja nam je, naravno, jako bitna i veoma potrebna u ovom momentu. Nakon poraza od Železničara u prošlom kolu nastavili smo da vredno treniramo, i nadam se da ova ekipa ima dovoljno snage i mogućnosti da ostvari svoje ciljeve. Verujem da nismo prokockali svoje šanse da budemo među četiri najbolje ekipe u grupi. A za dalje ostaje da vidimo, najvažnije je da se koncentrišemo na prvi naredni susret protiv Zlatara u Novoj Varoši“, reči su Filipa Pajevića.
Utakmica Zlatara i Čačka 94 zakazana je za petak 9. novembar, a početak je u 20 časova. Mesto igranja biće Sportska hala u Novoj Varoši. Nikola Minović


Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar