Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Parezanović: Đilas priznao da ne poznaje Radičevića i da nikada nije bio u Dragačevu

post-title


Saopštenje Marka Parezanovića, narodnog poslanika i poverenika GrO SNS Čačak

- Da je Đilasov Savez za Srbiju cirkus koalicija večitih gubitnika i umišljenih lidera bilo je jasno od trenutka formiranja ove komične koalicije. To je najbolje potvrdio i sam Đilas izjavom da je prvog na listi SzS za izbore u Lučanima, gospodina Milana Radičevića upoznao pre mesec dana. Dakle upoznao ga je pre mesec dana, video par puta na po nekoliko sati i već zna da je to najbolji kandidat. Meni nekad u životu nije dovoljno ni nekoliko godina da budem potpuno siguran u kvalitete i karakter nekog pojedinca. Ali eto, Đilas jednom kad te vidi, odmah zna kakav si.

Đilas je takođe potvrdio ono o čemu govorim mesecima, a to je činjenica da do pre par meseci, nikada u svom životu nije bio u Dragačevu i Lučanima(ne računajući sabor). A bio je ministar za NIP i raspolagao ogromnim sredstvima od privatizacija. Vlada u kojoj je bio ministar prodala je sve što je mogla, većina privatizovanih firmi je propala, radnici ostali na ulici, a prihodi od privatizacija upumpani u javnu potrošnju. Nisu mogli da reše problem izlivanja Bjelice i da podignu jedan zaštitni bedem u Lučanima za 12 godina.

Obzirom na to da Đilas i Obradović vole da vode statistiku, pozivam ih da nam saopšte koliko je građana napustilo opštinu Lučani u periodu 2000-2012 godina. Koliko je radnika i koliko poslova imala namenska industrija, koliko je fabrika otvoreno, šta su uradili za IKG, koliko puteva, vodovodnih i kanalizacionih mreža su izgradili. Objasnite građanima i kako ste sa Bogićevićem i Farmakomom privatizovali i uništili Industrijski kombinat "Guča".

Đilas Dragan misli da sve ovo može da se zaboravi ako se sakrije iza Milana Radičevića kojeg ne poznaje i koji je o njemu govorio sve najgore do pre samo par meseci. U Lučanima promovišete ljude koje ne poznajete, u preostale tri opštine u kojima su raspisani lokalni izbori nemate kandidate i listu. Šta bi tek bilo da niste "najveći opozicioni savez u poslednjih 18 godina"?



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar