Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Najveći zaljubljenik u Lazara Markovića opet otvara vrata transfera

post-title


Dok navijači Liverpula po društvenim mrežama traže da se Lazaru Markoviću „presudi po kratkom postupku“ i da mu klub u januaru raskine ugovor, stari „zaljubljenik“ u kvalitete brzonogog Čačanina opet vidi šansu.

[caption id="attachment_82871" align="aligncenter" width="770"] foto: Reuters[/caption]

Fjorentina motri na rasplet situacije i nada se da bi mogla da ugrabi davnašnju želju kao slobodnog igrača.

Violin direktor Pantaleo Korvino je odavno zaljubljen u Markovićeve igračke kvalitete, pokušavao je da ga dovede u više navrata i sada se nada da je konačno kucnuo čas za realizaciju posla.

Marković nije deo prvog tima u Liverpulu, Klop na njega ne računa i prebačen je u B tim. Ima ugovor do kraja sezone sa platom od oko 2.000.000 evra godišnje i ne želi da se odrekne novca. Zbog toga su letos propale sve opcije oko pozajmica jer niko nije želeo da plati Markovićevu punu platu.

Srbin je nedavno izazvao nezadovoljstvo među Liverpulovim navijačima posle poraza od Crvene zvezde, kada je na društvenim mrežama „lajkovao“ objavu u kojoj se veličala pobeda srpskog tima. Zamerili su mu da se radovao porazu kluba koji ga plaća zbog čega su tražili od kluba da ga otpusti.

U januaru se može očekivati rasplet situacije i da Fjorentina i Marković raskinu saradnju ili da Srbin napusti klub uz simbolično obeštećenje. Korvino veruje da bi Marković u Firenci mogao da se vrati u fudbalski život i spreman je da u januaru realizuje davnašnju želju.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar