Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačak 94 gosti lidera, ekipu Klik iz Arilja

post-title


U 7. kolu Prve muške regionalne lige – Zapad košarkaši Čačka 94 dočekuju lidera tabele, ekipu Klik iz Arilja (subota, 16:30, SC ,,Mladost“ Atenica).

Biće ovo silan posao za izabranike Zorana Stefanovića. Razlog za to jeste činjenica da je tim iz Arilja do sada pokazao možda i najviše košarkaškog znanja. Zbog toga se zasluženo nalazi na vodećem mestu u grupi. Doduše, da i oni nisu neranjivi videlo se u prošloj rundi, kada su, uz veliko iznenađenje, poraženi na svom parketu od ekipe Priboja.

Neočekivani kiks Klika dokaz je da ta ekipa nije nepobediva. I to će Čačak 94 pokušati da iskoristi. Ovaj susret dolazi nakon veoma važne pobede Čačana na strani protiv Zlatara. Taj trijumf dobrano je osokolio košarkaše iz grada na Moravi, jer je to bio prvi pozitivan rezultat na strani. Ukoliko se ponovi ta kvalitetna partija, sve će biti moguće.

Trener Čačana Zoran Stefanović zadovoljan je u kom stanju njegov tim dočekuje naredni meč.

,,U uzletu smo u poslednjih sedam dana, dobro treniramo i sve funkcioniše na zadovoljavajućem nivou. Pozitivan rezultat u prošlom kolu protiv Zlatara u Novoj Varoši ostavio je dobar utisak na ekipu. Ta pobeda mnogo nam je značila”, rekao je strateg Čačka 94 i odmah nastavio.

,,Dosadašnji deo lige pokazao je da nema nepobedivih. To je na najbolji način pokazao Priboj, koji je na veliko iznenađenje porazio Klik. Uprkos tome, tim iz Arilja je do sada najviše pokazao. Sigurno je da nas očekuje teška utakmica protiv jednog kvalitetnog sastava. Ipak, sa velikim samopouzdanjem ulazimo u ovaj duel, i verujem da možemo do pozitivnog rezultata”, dodao je Zoran Stefanović.

Košarkaš Čačka 94 Fillip Dedijer mudro prepušta ulogu favorita ekipi Klik.

,,Klik je, ako se pogleda roster, možda i najkvalitetniji tim u ligi. Ima u svom sastavu igrače koji su godinama nastupali u dobrim ekipama, kako u zemlji, tako i inostranstvu. Do prethodnog kola bili su neporaženi. Ipak, kod kuće su neočekivano zaustavljeni od Priboja. Bez obzira na to, Klik je favorit u ovom susretu”, kazao je prekaljeni igrač.

Ipak, on veruje da Čačak 94 može do trijumfa u ovom meču.

,,Priboj je u prošlom kolu pokazao da Klik nije nepobediv. To nam daje nadu da i mi možemo iznenaditi tim iz Arilja. Očekuje nas teška utakmica, ali ćemo se svim snagama boriti. A da li će to biti dovoljno, ostaje da vidimo u subotu popodne”, zaključio je Filip Dedijer.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar