Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



SNS: Ćalović umesto programa, priča "Ua, Vučić"

post-title


Saopštenje Informativne službe GO SNS Čačak

- Kada neko odluči da se bavi politikom, kandiduje za neku funkciju i traži od građana novu šansu, kao što je učinio Ivan Ćalović, logično je da u prvom nastupu saopšti građanima svoje ideje i program za koje traži podršku. Umesto toga čuli smo "Ua Vučić" , "Ua Todorović", "SNS mrlja", "Ja sam najbolji, dajte mi novu šansu". Inspirativno, nema šta, kao da to već nismo videli u prethodnih šest godina u baš svakom obraćanju Boška Obradovića i ostalih samozvanih revolucionara.

Ćalović je izašao sa svojim saopštenjem brzopleto i sujetno, samo pola sata posle našeg saopštenja, što ukazuje na političku nezrelost. Ali radi se o mladom momku i verujemo da je budućnost pred njim. Da nema kvalitete, nikada ne bi ni bio naš član i funkcioner. Ipak, okruženje u kojem se našao u poslednje dve godine, od Bratislava Jugovića do svih pionira Saveza za Srbiju, ostavilo je negativan trag na njemu. Zato u svom prvom obraćanju javnosti, koje je spremao dve godine, nije dobacio dalje od već pomenutih potrošenih floskula.

Kada smo kod toga ko je na strani sopstvenog interesa, ostaje jedina dilema da li je Ćalović bio na strani sopstvenog interesa nedavno, kada je počeo da zastupa Fond za razvoj Vlade Srbije, navodi se u saopštenju.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar