Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Vesna Stambolić: Opozicija pravi alibi za poraz u Dragačevu

post-title


Saopštenje Vesne Stambolić, predsednice opštine Lučani i prve na listi Srpske napredne stranke na predstojećim lokalnim izborima u Dragačevu

- Pojedini opozicioni političari vole da koriste reči i izraze za koje nisu sigurni da znaju šta znače. Na vreme su počeli da traže opravdanja i izgovore za poraz na izborima u decembru. Ni slovo programa nismo čuli, samo paušalne napade i prazne priče koje u Dragačevu ne prolaze. Kroz Dragačevo svakodnevno krstare razni političari iz Saveza za Srbiju, pa je verovatno Obradović mislio na njih kada je pominjao okupaciju i pritiske. Gde su bili ti silni političari iz saveza 12 godina dok su bili na vlasti, da dođu da nas pitaju imamo li kakav problem i treba li nam podrška države.

Mi ćemo nastaviti da radimo na tome da za Dragačevo i u budućnosti obezbedimo što više investicija i što veću podršku države. Samo tako možemo izgraditi puteve, vodovodne i kanalizacione sisteme, efikasno se braniti od poplava, sačuvati privredu Lučana. Uradili smo za četiri, više nego neki za 12 godina. I zato ćemo kampanju zasnivati na rezultatima i planovima za budućnost. Političko tračarenje, rijaliti politiku kukanja, kampanju laži i izmišljotina prepustićemo Obradoviću, Đilasu i ostalim velikim liderima.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar