Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Održan 12.Memorijalni turnir Jovan Gojković - Cune i Vladimir Toković - Toko "

post-title


12.Memorijalni turnir " Jovan Gojković - Cune i Vladimir Toković - Toko " održan je proteklog vikenda na stadionu FK Bip. 

Pored namere organizatora da  na ovogodišnjem turniru okupi stare učesnike i mlade nade srpskog fudbala, zbog nastale situacije u Republici Srbiji, učesnici su bili samo  deca iz čačanskih klubova gde  su na kraju dana podeljeni pehari za osvojena prva tri mesta, kao i priznanja najistaknutijim mladim fudbalerima.   

" Fudbalski turnir, koji je trebalo da se organizuje u maju mesecu otkazan je  zbog pandamije corona virusa i u dogovoru sa osam tradicionalnih učesnika zakazali da se vidimo sledeće godine. U miru i tišini, kao što su nas napustila ova dva istinska asa, na našu žalost održan je turnir bez medija, prijatelja, sponzora, predstavnika Grada Čačka. Sećanje na dva fudbalska asa, Cuna i Toka, evociralo se kroz subotnje sportsko nadmetanje gde je u drugom planu bio rezultat, a utakmicom veterana FK Bip i FK Zadrugar i ove godine FK Bip kao organizator nije zaboravio da polaganjem venaca na njihova grobna mestima  održi tradiciju". Reka



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar