Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Bivši direktor Elektrodistribucije godinu dana ne dolazi na posao, a prima platu (FOTO)

post-title


U novembru mesecu biće godinu dana kako je smenjen direktor čačanske Elektrodistribucije Milovan Glišić. Iako je ostao u radnom odnosu, odmah po smeni Glišić je otvorio bolovanje jer je prema informacijama iz njegovog okruženja zbilja imao zdravstvene probleme.

Međutim vreme je prolazilo, a Glišića na radnom mestu nije bilo, što je sve zaposlene u ED Čačak i u pogonu u Gornjem Milanovcu začudilo. Posebno jer su se s vremena na vreme pojavljivale informacije da je viđen na svom imanju i to na traktoru. Sumnje je podgrejalo Glišićevo pojavljivanje na obeležavanju godišnjice misije Halijard u Pranjanima. Glišić je na pomenutu lokaciju došao pešice sa rokovnikom u ruci, a sastao se sa jednim visokim lokalnim funkcionerom.

Glišić stiže na Galovića polje

Kako može peške na javni događaj, a ne može da dođe na posao punih 11 meseci, baš nijedan dan nakon smene, pitanje je na koje bi Glišić morao da odgovori. Posebno ako su tačne informacije o kojima se priča u samoj čačanskoj Elektrodistribuciji, da je razlog za Glišićevo bolovanje problem sa leđima. Pritom, tako duga bolovanja dobijaju samo ljudi koji boluju od najtežih bolesti, što u slučaju Glišića, nadamo se iskreno da nije slučaj. Tim pre su sumnjivi lekarski izveštaji koje su potpisali lekari iz Gornjeg Milanovca.

Glišić je sa mesta direktora ED Čačak smenjen posle većeg broja nepravilnosti u radu, a dobro upućeni smatraju da je ključni razlog afera "Emeceta" o kojoj je pisao jedan čačanski portal, kada je jedna privatna firma koja je sa EPS-om u obligacionim odnosima platila nameštaj za Glišićev stan, a na računu je stajao njegov potpis i adresa. Nakon smene Glišić se više nije vraćao na posao, a navodno je izjavio da će se vratiti samo kao direktor.

Račun na kome se vide podaci privatne firme kao i Glišićeva adresa, potpis i broj telefona

Glišić je na mesto direktora ED Čačak postavljen 2013. godine, a u međuvremenu je pokrenuo privatnu mlekaru u Pranjanima, vrednu nekoliko stotina hiljada evra.

Glišićeva mlekara
Foto: GZS

MediaPortal



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar