Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Kako se borci bore protiv(za) vreme korone? (FOTO)

post-title


Ovi 2020. godinu je obeležila pandemije Korona virusa koja je uzela maha celom svetu i u svim sferama života. Biti profesionalni borac nije lako za vreme pandemije jer kako saznajemo oni budu plaćeni na kraju odradjene borbe a borbi nema. Odnosno nije ih bilo do sada.

Novosadski trener i vodja i osniva Ronin Carnage Global tima je našao rešenje za svoje borce medju kojima je i naš Čačka Miloš Show Me Bajovic, kao i za ostale borce širom naše zemlje i regiona pa kako oni kažu i sveta. O čemu se zapravo radi?!
Miša je osnovao novu organizaciju (fight project) Battle Net Championship koja ce mnogima olakšati posao. Naime borbe će se dešavati u studiju u Novom Sadu bez prisustva publike a gledaoci će moći da uživaju u borbama putem http://battlenettv.com/ web stranice.

Organizacija će naplaćivati live stream simbolično i od toga će borci dobijati svoj honorar za borbe. Za više informacija zapratite instagram stranicu @battlenettv I pratite njihove objave. Za sada saznajemo da će prvi event na kome će se i nas Miloš Show Me Bajovic boriti biti besplatan da bi ljudi mogli da se upoznaju sa onim što će nam Battle Net Championship organizacija priredjivati. Live stream će biti na http://battlenettv.com/ web sajtu a borbe će početi 3rd October u 20 časova.

Miloš na nastupiti u poslednjoj borbi večeri protiv borca iz Nisa kako saznajemo. Pored njega iz Ronin Carnage Global tima nastupiće još Nikola Zorić, Miloš Jakšić, Nadja Milijancević I Ognjen Rauković. Kako nam Miloš odaje iz 'prve ruke' ceo Ronin Carnage Global time je više nego spreman da pokaže zašto vaše za najbolji tim u Srbiji i regionu i poziva sve ljubitelje borilačkog sporta da se uključe u prenos i zapamte datum i vreme! Subota 20h!



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar