Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Startuje ABA liga: Borac gostuje Partizanu u subotu (hala Ranko Žeravica) - Evo rasporeda i ostalih utakmica

post-title


Sada kada nam je jasno da će se Jadranska liga sigurno igrati, došlo je vreme da konačno saznamo i satnicu za predstojeću sezonu, odnosno prvo kolo regionalnog takmičenja.

Crvena zvezda će gostovanjem Ciboni u Zagrebu zatvoriti prvo kolo Jadranske lige i meč će se igrati u ponedeljak od 18 časova. Srpski derbi na startu i duel Partizana i Borca igraće se u subotu od 21 čas u dvorani Ranko Žeravica na Novom Beogradu.

Zanimljivo, novu sezonu regionalne lige otvoriće FMP, tim oko čijeg se učešća u ABA po reakciji Partizana podigla velika prašina poslednjih meseci. Panteri će u petak u Železniku dočekati Primorsku, a taj susret na programu je od 20 časova i biće to jedini meč na programu tog dana.

Dan kasnije na parket će i poslednji srpski klub u ABA ligi – Mega. Tim Vlada Jovanovića biće gost Igokei u Laktašima u subotu od 17 časova, u prvom meču subotnjeg rasporeda.

Istog dana će Budućnost dočekati Split (19.00). Zadar će u nedelju od 17.00 igrati protiv Mornara, dok će istog dana Cedevita i Krka od 20 časova igrati slovenački derbi u ABA ligi. 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar