Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



April nam doneo zimsko vreme, evo kada se vraća proleće

post-title


Danas padavine uglavnom južnije od Save i Dunava. Ujutru temperatura od -2 do 3 stepena, najviša dnevna od 3 do 8 stepeni. U subotu pretežno sunčano i osetno toplije.

Ujutro oblačno i hladno, mestimično sa slabim mrazem i snegom. Tokom dana umereno do potpuno oblačno, u nižim predelima sa kišom i snegom i manjim povećanjem visine snežnog pokrivača, u brdsko-planinskim sa snegom i vejavicom.

Na severu i zapadu pre podne, a u centralnim krajevima do kraja dana prestanak padavina i delimično razvedravanje.

Vetar umeren, povremeno jak, severozapadni, krajem dana u slabljenju. Najniža temperatura od -2 do 3, najviša od 3 do 8 stepeni.

četvrtak ujutro hladno sa slabim prizemnim mrazem, a ponegde se očekuje i slab mraz na 2 m visine. Tokom dana promenljivo oblačno i dalje hladno, u centralnim i južnim krajevima uz mogućnost kratkotrajne kiše, u brdsko-planinskim predelima provejavanje snega.

Vetar umeren, na istoku zemlje umeren do jak, severozapadni, uveče u slabljenju. Najniža temperatura od -3 do 1, najviša od 8 do 12 stepeni.

Za petak ujutru prognozira se hladno vreme sa slabim mrazem. U toku dana pretežno sunčano i toplije. Vetar slab, promenljiv, u Vojvodini povremeno umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od -3 do 2, najviša od 14 do 18 stepeni.

subotu u toku dana u celoj zemlji pretežno sunčano i osetno toplije. Vetar slab do umeren, jugoistočni. Najniža temperatura od -2 do 7, najviša od 17 do 20 stepeni.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar