Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Danas sunčano sa temepraturom do 24 stepena, od sutra nagla promena

post-title


Danas će biti najtoliji dan od početka aprila. Preovlađivaće vedro vreme, a u Banatu i Podunavlju duvaće košava. Krajem dana naoblačenje sa zapada najaviće još jednu snažnu promenu vremena. Od utorka svežije uz padavine. U sredu i četvrtak kratkotrajni sneg moguć i u nižim predelima.

Jutarnja temperatura od 4 do 11 stepeni, najviša od 20 do 24, u Beogradu do 23 stepena.

U utorak ujutro i pre podne na severozapadu, zapadu i jugozapadu, a posle podne i u ostalim krajevima naoblačenje s kišom, padom temperature i pojačanim severozapadnim vetrom. Ponegde i pljuskovi sa grmljavinom, uglavnom na jugu. Najniža temperatura od 5 do 12, najviša od 13 na severozapadu, do 20 stepeni na jugoistoku.

Za sredu se prognozira oblačno i hladno vreme s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom.Kratkotrajni sneg moguć je ponegde i u nižim predelima. Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni i zapadni. Najniža temperatura od 3 do 6, najviša od 5 do 9 stepeni.

U četvrtak oblačno i hladno s kišom, u brdsko-planinskim predelima sa snegom. Kratkotrajni sneg moguć je ponegde i u nižim predelima.

Vetar slab i umeren, na istoku povremeno i jak, severozapadni i zapadni. Najniža temperatura od 1 do 4, najviša od 6 do 9 stepeni.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar