Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Dečija igrališta Čačka – oaze mira i sreće

post-title


U saradnji sa lokalnom samoupravom i Sportskim  centrom  Mladost   , Čačak će biti bogatiji za još šest dečijih igrališta. U protekloj godini uređeno je devet lokacija za najmlađe sugrađane , u cilju poboljšanja sportske I rekreativne infrastrukture.

U ovoj godini deset miliona dinara namenjeno je za nova  dečija igrališta. Mobilijari za najmlađe krasiće  naselje Obrež,  prostore  kod škole Ratko Mitrović, u Nemanjinoj ulici, I u  mesnim zajednicima  Sajmište I Ključ . Na svakom dečijem igralištu postavljaju se I  info table na kojima se nalaze brojevi telefona na koje  sugrađani mogu pozvati ukoliko primete kvarove na spravama za decu.

Igrališta su različite kvadrature, a svako ima  veliki mobilijar I dodatne sadržaje. Dečije  igralište  Alvadžinica,  mesto je kako itiču mališani oaze mira I sreće.  Napominju, da svaki slobodan trenutak provode u parkiću.

U 2020 .godini  uređeno je osam dečijih igrališta I teretana na otvorenom u Atomskoj banji Gornja Trepča. Vrednost ovih  radova je 13 miliona 800 hiljada dinara.  

 

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar