Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



BORAC ŠOKIRAO SRBIJU: Utakmicu na Čika Dači počeli sa 7 igrača, prekid u 12. minutu

post-title


Skandal oko nameštanja utakmica u srpskom fudbalu. UEFA je dojavila, FSS proverio i na kraju kaznio dva kluba. To su Jagodina i Borac iz Čačka, koji je istog dana najavio da istupa iz Prve lige Srbije i da se više neće takmičiti.

Ali, to se nije dogodilo. Čačani su otputovali u Kragujevac i utakmica Radničkog i Borca počela je po planu.

Doduše, sa manje igrača nego što smo navikli da ih bude na fudbalskim mečevima. Čačani su odlučili da nastupe sa samo sedmoricom fudbalera.

Tako su se na terenu našli golman Lazar Đorđević i njegovi saigrači Lazar Obradović, Zvezdan Đorđilović, Petar Ilić, Nemanja Milošević, Andrija Sekulić i Stefan Bojović.

Ekipa Borca izašla je na teren, a zatim su fudbaleri statirali, sedeli ili klečali nakon što je utakmica počela. Meč je prekinut u 12. minutu i verovatno neće biti nastavljen. Ovo je još jedan skandal koji potresa Prvu ligu Srbije ovih dana.

Za razliku od gostiju iz Čačka, Radnički je na meč izašao u najjačem sastavu u pokušaju da pobedom prekine niz lošijih rezultata. Aktuelni lider Prve lige Srbije ima čak tri poraza na poslednja četiri prvenstvena meča.

Čačani su nedavno saopštili da su spremni, zajedno sa sudijama meča u Pančevu, za poligrafsko testiranje. Tako bi dokazali da nisu krivi za pobedu Železničara.

Mondo



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar