Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Filmski program čačanskog Doma kulture za danas i sutra (VIDEO)

post-title


U okviru filmskog programa Doma kulture u Čačku, danas i sutra će se naći filmska ostvarenja čije kratke opise i video trejlere možete videti u nastavku teksta.

JAKARI I VELIČANSTVENO PERO

Jakari, najmlađi pripadnik indijanskog naroda Sijuks kreće potpuno sam u potragu za Malim Gromom, ponijem za koga kažu da je neukrotiv. Na tom putovanju susreće ga Veliki orao, totemska životinja koja mu daruje veličanstveno pero, kao i neverovatnu veštinu – da razgovara sa životinjama.

Uloge: Kristina Kika Jovanović, Ivan Mihailović, Aleksandar Lazić, Lazar Đukić, Anđela Jovanović, Đurđina Radić, Aleksandar Ristoski.
Režija: Tobi Genkel, Zavije Đakometi

Film će se prikazivati u Velikoj sali danas i sutra od 16 časova.

MNOGO MI JE STALO

Marla Grejson je starateljka koja vešto manipuliše zakonom u svoju korist i na štetu svojih klijenata, živeći luksuzno na njihov račun. U trenutku kada odabere svoju sledeću žrtvu, naizgled časnu, staru damu, prekasno shvata da izgled može da prevari. Navukavši bes ruske mafije, Marla mora da iskoristi svaku trunku svog šarma i lukavosti da preživi. Za nagradu Oscar® nominovana Rozamund Pajk u filmu koji preispituje granice ambicije i ideala američkog sna.

Uloge: Rozamund Pajk, Piter Dinklidž, Elsa Gonzales.
Režija: Džej Blejkson

Film će se prikazivati u Velikoj sali danas i sutra od 18 časova.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar