Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Nakon brojnih problematičnih skupštinskih sednica u Topoli pronađen kompromis: Izabran novi zamenik predsednika opštine i novo opštinsko veće

post-title
Foto: RINA


Topola – U Topoli je sinoć po hitnom postupku sazvana i održana osma sednica Skupštine opštine Topola. Na Dnevnom redu našlo se 13 tačaka, među kojima i izbor zamenika predsednika opštine, razrešenje starog i izbor novog opštinskog veća.

U bioskopskoj sali bilo je prisutno 27 odbornika, odbornici okupljeni oko Bolje Srbije i odbornici iz grupe građana „Novi ljudi za bolju Topolu“, odbornici Srpske napredne stranke nisu bili prisutni, osim Danijele Đokić Pantić i Nikole Mijailovića.

Na sinoćnjem skupštinskom zasedanju razrešen je dužnosti predsednik Opštinske izborne komisije Dejan Dunjić, na njegovo mesto imenovan je Bojan Đurovac koga je predložila Bolja Srbija.

Takođe, razrešeni su dužnosti predsednik i član nadzornog odbora JKSP „Topola“, Dragan Vesić i Marko Dragićević a imenovni su Dragana Radivojević i Bojana Mišćević.

Imenovan je i Odbor za administrativno – mandatna pitanja SO Topola u sledećem sastavu: Dragan Ristović, Novica Đoković, Dragan Blagojević, Vladimir Petrović i Radmilo Živanović.

Imenovan je i Upravni odbor TO „Oplenac“  Topola, za predsednika Sanja Čolić, za članove – Bojan Blagojević, Dragiša Đorđević i Nina Gavrilović. Nadzorni odbor činiće Aleksandar Ranković, Dušan Glišić i Tanja Mićić.

Odbornici su izglasali i članove novog opštinskog veća u sledećem sastavu: Saša Obradović, Jovana Marjanović, Milan Radojević, Dragan Jovanović, Dušan Srećković.

Za zamenika predsednika opštine Topola izabrana je Jasna Vuković.

Foto: RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar