Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Članovi čačanskog KK Nemanja proteklog vikenda zabeležili nove uspehe

post-title


U nedelju je održan VII po redu Makoto Kup, u organizaciji KBV Sureido iz Bora.

KK „Nemanja“ je nastupio u pojedinačnim i ekipnim disciplinama sa svojih 17 takmičara i u svoj grad se vratio sa 31 medaljom i peharom, osvojivši 2.mesto u generalnom plasmanu, među 230 takmičara, koliko je takmičara bilo.

Trener Marija Raičković, bila je pozvana da bude i sudija na takmičenju, iskreno se zahvaljuje organizatoru na ukazanom poverenju, jer su sudije pozivane isključivo po pozivu organizatora, a federacija nije samo Fudokan.

Nemanjići koji su osvojili medalje:

ZLATNA ODLIČJA:

Ivana Simović, kate pojedinačno;

Nikola Živković, kate pojedinačno;

Jovan Kaplarević, kate pojedinačno,

Anastasija Kaplarević, kate pojedinačno;

Sanja Dimić, borbe;

Iskra Rakonjac, kate pojedinačno;

Filip Radojević, kate pojedinačno;

Zlatni kata tim je bio: Aleksandar Živković, Nikola Živković i Stefan Živković, trojica rođene braće koji su u ovom klubu.

SREBRNA ODLIČJA:

Vukašin Savić, kate pojedinačno;

Sanja Dimić, kate pojedinačno;

Kaća Dimić, borbe pojedinačno;

Andrej Stevanović, kate pojedinačno;

Bogdan Kaplarević, kate pojedinačno;

Filip Radojević, kihon kumite i srebro u borbama;

Stefan Živković, borbe;

Srebrni tim je bio: Iskra Rakonjac, Marija Zečević i Bogdan Kaplarević.

BRONZANA ODLIČJA:

Kaća Dimić, kate pojedinačno;

Uroš Konjikušić, kate pojedinačno i kihon kumite;

Stefan Vasilijević, kate pojedinačno;

Marija Zečević, kate pojedinačno i kihon kumite;

Dragan Radovanović, kate pojedinačno.

Bronzani kata tim je bio: Anastasija Kaplarević, Filip Radojević i Stefan Vasilijević.

„Pre svega želim da se zahvalim organizatoru, na odličnoj organizaciji, lepoj atmosferi i druženju. Zatim, mojim Nemanjićima, koji su se odazvali da idu u Bor i da svoj klub predstave u najboljem mogućem svetlu. Opušteni, sigurni u sebe, bez ikakvog pritiska su zablistali na tatamiju i mene kao trenera, učinili najponosnijim“, kaže Marija i dodaje: „I ovog puta zahvaljujem se svom ocu Mišu Paunoviću, koji nas je vozio i koji je verni navijač kluba, svim roditeljima koji su ukazali poverenje da deca idu na turnir i svim roditeljima koji su svoju decu i decu kluba vozili svojim prevozom u Bor. Zaista, funkcionišemo kao prava porodica, kako nas je i trener Zorana naučila, drugačije i ne možemo a i nećemo. Zahvalnost i firmi „JUNGMAN“ čiji smo prevoz ovog puta iznajmili na korišćenje.“

„Čestitam mojim članovima na osvojenim odličjima, posebno bih čestitala Draganu Radovanoviću, dečaku koji se prvi put odvažio da ide na takmičenje, a inače je iz sekcije „Ratko Mitrović“ koju smo osnovali u februaru, koji se vratio sa bronzanom medaljom i moram da istaknem  Andreja Stevanovića, kojem je ovo takođe prvo takmičenje, a vratio se sa srebrom“.

„Pehari su bili obezbeđeni i za prva tri mesta u generalnom plasmanu, na samom kraju takmičara je bilo proglašenje. Među 230 takmičara, moji Nemanjići su svojim rezultatima obezbedili 2. mesto. Iskreno se nismo nadali, ali smo se jako obradovali. Hvala im na tome!“

„Ništa nije teško ako imate prave ljude oko sebe, a mi to stalno dokazujemo našim delima. Nije uvek sjajno što se tiče rezultata, ali ih uvek reprezentujemo kao da jeste, jer je svaki uspeh nama podjednako važan. I nije važan broj, važan je osećaj koji dete nosi u sebi, boraveći u klubu „Nemanja“. Verujem da smo postavili standard za mnoge stvari i drago nam je što smo uzor mnogima i pravi primer kako treba da se gradi klub, jer mi to nesebično pokazujemo. Drago mi je što sve što smo postigli, postigli smo sami- ostvarili smo  isključivo našim radom, preporukom. Pa je i naše postojanje dokaz za to. Od samog početka nije bilo lako, ali mi znamo šta je cilj, šta je suština, pa sve pretočimo u ljubav, podršku i fer borbu“, završava Marija, trener kluba „Nemanja“.

IZVOR: Reflektor



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar