Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Otvorene Sportske igre mladih u Čačku (FOTO)

post-title
Foto: Mediaportal


Čačak - Sportske igre mladih predstavljaju najveću manifestaciju materskog sporta u Evropi, čiji je osnovni cilj promocija zdravog način aživota i prijateljstva. Igre su orvorene na terenima SC Mladost, jutros u 10 časova, a takmičenje se organizue za decu uzrasta od 7 do 15 godina i to u 5 sportova: mali fudbal, basket, odbojka, atletika i između dve vatre.

„Kao što vidite sve je spremno Čačak može da se ponosi svojim Sportskim centrom, pokazujemo da su u prethodnom periodu ulaganja bila prava. Dragao mi je što vidim ovoliko mališana na našim terenima, nadam se da će Čačak ponovo osvojiti region i biti jedan od glavnih gradova na završnoj manifestaciji”, rekao je naotvaranju ove manifestacije direktor SC Mladost, Miloš Stevanić.

igre mladih 7

igre mladih 4

„Zadovoljstvo je biti na najlepšem sportsksom kompleksu u SRbiji u društvu pobednika sa međunarodnog prošlogodišnjeg takmičenja, odbojkašicama OK Borca ,košarkašima Borca i teniserke Sare Đunisijević. Iamo sam divno iskustvo i na Kopaoniku tokom tri nedelje takmičenja, a naročito što su čačanski sportisti bili izuzetno uspešni, što su dokazali i na regionalnom takmičenju u Splitu. bez obzira na trenutnu epidemiolišku situaciju, ispeli smo u saradnji sa koordinatorom i SC Mladost i uz podršku grada,da organizujemo ovu divnu manifestaciju”, rekao je Vladan Milić, zamenik gradonačelnika Čačka.

igre mladih 5

Koordinatorka SIM U Čačku podsetila je da je ovo najveća manifestacija amaterskog spota u Evropi čiji je cilj promocija zdravih stilova života.
Promoteri SIM u Čačku su proslavljeni čačnski sportisti,Radmilo Mišović, Slavoljub Piper i Marko Marinović-Malina.

igre mladih 1

igre mladih 2

„Vrlo često kažem da je sport pasoš života,samim tim je jako bitno da od mladih dana decu uključujemo u sport, jer je to jedini garant zdravog odrastanja i vaspitanja.Ova manifestacija deluje impozantno i presrećan sma kada su na jednom mestu i odličnim terenima vidimo par stotina mladih ljudi koji će se danas takmičiti u pet disciplina, što potvrđuje i naš slogan Čačk je jednoi veliko sportsko srce”, rekao je Slavoljub Piper, jedan od promotera SIM u Čačku.



Komentari

Sve namesteno i lažirano,zrebom izvučeno da se igra polufinale izmedju dve ekipe borca u odbojci jedna ekipa 2005-2006 godište, protiv druge ekipe 2007 godište ,a Koordinatorkina cerka na silu ubačena da igra sa djevojčicama 2 godine starijim!!!Slucajnost ili ne procenite sami!!!Samo sto njena cerka me nisi njeno već očevo prezime da ne bi bilo isuviše providnooo!!!Brukaaa ŽOK Borac samo pljačka roditelje članarinama i opremom kojoj svake godine menja boje,a favorizujes decu od čijih roditelja ima korist!! PREVARNTI!!!

DejanUroš

12.05.2021 19:29


Tacno tako!Istinu ste napisali.A sudija koji je sudio odbojkasku utakmicu je trener u okBorac.Kako je to moguce??? Sramota

Ogorcen roditelj

12.05.2021 23:55


5
11

Svaka cast...sve zanimljivo sto se dogadja u nasem gradu objavljujete po zavrsetku...gde ste bili juce prekljuce da obavestite sugradjane da ce biti neka aktivnost u gradu....

Zoran

12.05.2021 15:43


Ostavite komentar