Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Humanost Čačana na delu: Potpisani dres Marka Marinovića na aukciji izazvao ogromnu pažnju

post-title


Dunav osiguranje Sportske igre mladih Srbije, su održane u Čačku 12. maja na prelepim terenima SC „Mladost“. Spektakl koji se odigravao tog dana, bio je praznik za oči zbog mnoštva dečijih osmeha, radosti i veselih glasova mališana koji su odjekivali na sve strane. Spektakularna manifestacija okupila je brojne Čačane, kao i više stotina mališana osnovno školskog uzrasta, koji su se nadmetali u pet sportova. Pored sjajne organizacije i uspešnog takmičenja, Čačani su pokazali veliko srce i humanost na delu. Marko Marinović, promoter SIM u Čačku, poklonio je svoj dres sa čuvenim brojem 45 koordinatorki SIM Ivani Vukajlović, koja je odlučila da svoj poklon, Borčev dres, upotrebi u humane svrhe i iste večeri pokreće humanitarnu akciju za našu malu sugrađanku Nađu Đerović, koja boluje od cerebralne paralize.

„Sve se odigralo spontano. Držala sam Malinin dres i impulsivno reagovala i donela odluku u trenutku. Dres stavljam na aukciju! Ova akcija i moj ljudski gest je zaista odjeknuo, tako da je ceo region preneo vest o humanosti Čačana što me je još više motivisalo, kaže Ivana Vukajlović, koordinatorka Sportskih igara mladih.

Ona dodaje da je veoma ponosnom me čini ogromno interesovanje Čačana da učestvuju u ovoj aukciji. Zaista veliki broj ljudi velikog srca, je pokazao interesovanje za pomoć Nađi. Na ovaj način koristim priliku da pozovem sve sportiste, sportske radnike, sportske organizacije, kompanije i privrednike, navijače našeg Borca i sve koji su u prilici da izdvoje sredstva u skladu sa mogućnostima i izvrše uplatu za Nađin prvi korak. Zahvaljujem mojim prijateljima koji su odmah prepoznali značaj i uplatili značajne sume novca.

Cilj sam postavila i stremim ka velikoj sumi, koja će doprineti da Nađa što pre ode na operaciju i vrati nam se srećna i zdrava. Sigurna sam da ćemo svi zajedno uspeti da prikupimo iznos potreban za njeno lečenje“.

 Uplate za pomoć Nađi možete izvršiti na račun Nađine majke Milice: 325930060047995777

 ili na račun Quantox fondacije, a sva sredstva će biti iskorišćena za Nađino lečenje ili prebačena porodici

160-6000000765134-55

Svrha uplate: pomoć za Nađu Đerović (za Malinin dres)



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar