Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Ovo je kuća strave u kojoj je muž nožem napao ženu i sina: Policija češlja teren, begunac sa sobom poneo i konopac (FOTO)

post-title
Foto: RINA


Čačak - Nakon nekoliko sati završena je operacija D.K.(30) koju je nožem napao suprug R.K., a tom prilikom povredio i njihovog sina (11). 

"Operacija je bila izuzetno teška i zahtevna, ona se trenutno nalazi na odeljenju intenzivne nege i životno je ugrožena", potvrđeno je za RINU u Opštoj bolnici u Čačku.

R.K. još uvek nije uhapšen, a policija i dalje pretražuje teren. 

1624019782cacak-zablace-muz-izbo-nozem-fotorina3

Komšije kažu da prizor koji su zatekli jutros nikad neće zaboraviti.

"Čekao je da dete otvori vrata kako bi otišlo do poljskog vc i uleteo je u kuću. Ona je ležala u lokvi krvi, a dečica su bila oko nje. Umivala je i plakala govoreći da im je ubio mamu. Rekao mi je ako još samo jedan korak priđem da će i mene ubiti", priča komšinica za RINU.

R.K. je pre nepunih mesec dana pokušao da zapali ženu i porodičnu kuću.

1624020700cacak-zablace-muz-izbo-nozem-fotorina1

"Kad je trezan sa njim i može da se porazgovara, ali često je u alkoholisanom stanju i tada je poprilično nasilan. Oni su se doselili iz jednog ivanjičkog sela, policija je često dolazila kod njih. Ljubomora je bila uzrok njihovih problema", kažu komšije. 

Prema nezvaničnim informacijama R.K. je sa sobom poneo konopac i nestao u šumi. Spekuliše se da je njegova supruga bila trudna i da je to bio jedan od razloga ove poslednje svađe, ali to još uvek nije potvrđeno.

RINA



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar