Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Marinović: Zadrani su više želeli pobedu i zasluženo slavili

post-title
Foto: Zadar/Zvonko Kucelin


Košarkaši Borca nisu uspeli da ostvare treću pobedu u sezoni. U okviru 5. kola AdmiralBet ABA lige poraženi su od Zadra, koji je na parketu dvorane ,,Krešimir Ćosić“ slavio rezultatom 70:56 (20:10; 14:15; 10:16; 26:15).

Iako je u Dalmaciju otišao u dobrom ritmu, sa dve pobede iza sebe, Borac nije mogao da isparira poprilično borbenom domaćinu. Istina, ni Zadar nije briljirao, ali je ipak igrao dovoljno dobro da upiše prvu pobedu ove takmičarske godine u regionalnom takmičenju.

Čak ni sjajna partija Hantera Hejla, koji je ponovo bio najbolji pojedinac u redovima Borca sa 23 poena, nije spasila Čačane poraza.

Strateg Borca Marko Marinović smatra da je manjak raspoloženih igrača koštao njegov tim boljeg rezultata.

,,Za mene, bila je ovo ružna utakmica mog tima. Mi igramo brzu i napadačku košarku, ali to protiv Zadra nije bio slučaj. Uprkos svemu, došli smo u jednom momentu u situaciju da izjednačimo krajem poslednje četvrtine, ali nismo uspeli da održimo taj nivo igre. Takođe, nismo imali raspoloženih igrača“, zastao je Marinović, a onda posebno istakao.

,,U suštini, presudila je naša sebičnost. Imali smo samo sedam asistencija, što je nestvarno malo. Takva igra je na kraju imala kao rezultat poraz“, dodao je trener Borca.

Kormilar Čačana ističe da je ovo bila najlošije odigrana utakmica ove sezone.

,,Očigledno da nas je poljuljalo to što smo pobedili dve utakmice. Ovo je sigurno najgora utakmica novog tima Borca u ovoj sezoni. Čestitam Zadru na zasluženoj pobedi, više su je želeli, a to su i pokazali. Odigrali su dobro poslednju četvrtinu i potpuno zasluženo slavili“, rekao je Marko Marinović.

Borcu sledi sedam dana pauze do novog izazova, a naredni protivnik Čačanima biće Partizan NIS. Utakmica protiv tima Željka Obradovića zakazana je za subotu 30. septembar, a početak susreta je u 19 časova.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar