Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



JYSK predstavio kolekciju ukrasa i dodataka za Novu godinu 2022. (FOTO)

post-title
Foto: Morten Rehne


Nova kolekcija novogodišnjih dekoracija stigla je u JYSK prodavnice. U kolekciji se mogu pronaći ukrasi za dom, terasu ili ulazna vrata, novogodišnja jelka, ali i dodaci za dekoraciju prazničnog stola koji će posebno ulepšati domove tokom novogodišnjih praznika.

Tradicionalni novogodišnji praznici

Tradicionalni novogodišnji praznici su ove godine glavni izvor inspiracije. Preovladava crvena boja u svim nijansama i može se pronaći na jastučićima, stolnjacima, popularnim patuljcima i vilenjacima, raznim ukrasima i keramičkim dekoracijama. Njima se dodaju predmeti sa štampanim motivima ili specifičnim prazničnim dezenima poput jelinih grana, šišarki, jelki, zvezdica i pahulja.

Kako se u vreme praznika češće prisećamo detinjstva, kolekcija uključuje razne proizvode inspirisane pričama iz ovog perioda života. Likovi kao što su patuljci, irvasi i Sneško, anđeli ili drveni vojnici, podsećaju nas na čarobne novogodišnje priče. Decu, ali i odrasle koji nisu zaboravili svoje detinjstvo, ovakvi detalji će sigurno obradovati.

172315

Novogodišnji sto

Više od svega, susret sa porodicom i druženje sa prijateljima, praznike čine posebnim. Novogodišnji sto je mesto na kom se okuplja cela porodica kako bi razgovarali, smejali se i zajedno uživali u dobroj hrani.

Kako je novogodišnji sto važan element u priči o praznicima, JYSK je pripremio keramičke predmete i posebne ukrase za dekoraciju. Zlatni poslužavnik, podmetači ili pribor za jelo u kombinaciji sa nekoliko grančica ili šišarki na salvetama stolu će dati potpuno drugu dimenziju, a stolice sa navlakom u obliku irvasa pretvoriće novogodišnji sto u mesto puno čarolije.

176340

Kada se dodaju razni lampioni, sveće i novogodišnji svećnjaci - i obični svakodnevni tanjiri će zablistati na prazničnom stolu za pamćenje.

Limitirana kolekcija Nordic Mood Christmas

Tina Nymann, menadžer kategorije proizvoda u JYSK-u, istakla je da je limitirana kolekcija Nordic Mood deo novogodišnje ponude koja spaja tradiciju i prirodu u svečanoj kombinaciji.

„Ništa nije više povezano sa lepim sećanjima kao što su novogodišnji praznici, a našom novom kolekcijom Nordic Mood želimo da proslavimo tradiciju i radost sa kojom smo ove trenutke doživljavali kao deca. Na primer, naše figurice Krcka Oraščića nas podsećaju na bajke i čarobne novogodišnje priče, slavnog danskog pisca Hans Kristijan Andersena", kaže Tina Nymann.

Priroda igra važnu ulogu u kolekciji. Tradicionalne praznične boje sada ustupaju mesto zagasitim tonovima kako bi kolekciji dali posebnu eleganciju i smirenost. Čak i veštačke novogodišnje jelke izgledaju prirodnije nego inače, imitiraju boje i oblike pravog drveća.

 

"Kolekcija je savršeno sinhronizovana sa našim skandinavskim DNK: tišina koja se nalazi u prirodi tokom ovog perioda, tama zime u kojoj novogodišnji praznici blistaju poput svetla nade, jednostavan i klasičan dizajn sa modernim detaljima i oblicima", istakla je Tina Nymann.

Kolekcija novogodišnjih dodataka i ukrasa za 2022. godinu stigla je u sve JYSK prodavnice, a dodatnu inspiraciju možete pronaći u novogodišnjem katalogu i na instagram profilu JYSK.rs.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar