Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Parcela pored "Hotel Morave" na licitaciji prodata za 155.000.000 dinara

post-title
Foto: Screenshot Google map


Kako nezvanično saznajemo, parcela pored "Hotel Morave" na kojoj se trenutno nalazi parking, danas je na licitaciji prodata po ceni od 155.000.000 dinara.

Najvišu ponudu za ovu lokaciju izlicitirala je firma "Hidrogradnja invest" koja se bavi izgradnjom stambeno-polsnovnih kompleksa i već je realizovala niz uspešnih projekata u Čačku.

Na licitaciji je prodata i parcela zbog koje je prethodnih dana i sedmica bilo dosta polemike u Čačku i zbog koje je deo građana naselja "Avenija 1" protestovao zbog smanjenja broja parking mesta i nadolazećeg problema sa parkiranjem, po ceni od 60.000.000 dinara. a kupac je „Mićić gradnja”.

Podesetimo, prethodnih dana došlo je i do dogovara sa gradskim vlastima i nezadovoljnim građanima koji su se protivili prodaji ove parcele, pa će se naći neka od alternativnih rešenja za parking u tom delu grada.

Građevinsko zemljište od 1,17 hektara na potesu LJubić – Konjevići s početnom cenom od 43,4 miliona kupilo je preduzeće „Tifani prodakšn” za ponuđeni iznos od 80 miliona dinara.

Najveći cenu dostiglo je zemljište od 65 ari pored kružnog puta. Početna cena bila je 23,9 a kupac je preduzeće „Slovas” za 300 miliona dinara.

GZS/Mediaportal



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar