Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Čačanske demokrate podržale Ponoša i Vladetu Jankovića

post-title


 

Čačak - Gradski odbor Demokarstke stranke u Čačku ocenio je da SNS više ne bi bila na vlasti ako bi se danas održali izbori za Skupštinu grada Čačka i da to pokazuju istraživanja nezavisnih agencija. Razlog je taj što su birači razočarani lažima i korupcijom koja sve više uzima maha.

 

„Opozicija će u Srbiji i u Čačku nastupiti jedinstveno jer shvata da se protiv “ junaka iz Feketića“ a bogme i iz Priboja mora nastupati u jednoj koloni.

 

Istina je da Čačak nikada nije imao realnu naprednjački većinu. Lokalni moćnici su kao što znate, uvek uz vlast, nikada iskreno ali uvek poslušno. Na žalost ova vlast je nedemokratska, kriminalna, pljačaška, otuđena od naroda pa je krivica onih koji im pomažu izuzetno velika.

 

Najviše zamerki Čačani imaju na ljude koji vode grad, komentarišući njihovu nesposobnost da urade bilo koji posao kvalitetno. Možda je razlog to što oni sposobni već nešto rade i zarađuju dovoljno ne želeći da se mešaju u politiku.

 

Činjenica je da se politikom bave oni koji to žele, a realnost je da pod ovim režimom uglavnom isplivaju podobni poslušnici bez kvaliteta ili statisti. Moraćemo stručne, sposobne i časne vući za rukav da se uključe u stvaranje boljeg društva.

 

Dušebrižnici (botovi) u komentarima ispod teksta će reći „svi su isti“, ako posmatramo iz perspektive da je sadašnji gradonačelnik bio „alfa i omega“ Demokratske stranke, direktor Elektrodistribucije predsednik izvršnog odbora DS, a direktor JKP Grejanje član GO DS, može se reći da ima smisla, kad bi se zezali.

 

Ipak Demokratska stranka danas ima novo neukaljano rukovodstvoma čelu sa Dr Zoranom Lutovcem i ljude spremne da slede viziju Zorana Đinđića , vode bespoštednu borbu za pravedno društvo i demokratiju ali to na režimskim medijima ne možete saznati. Demokratska stranka je i ovoga puta udružila opoziciju , podržala je predlog da Zdravko Ponoš bude zajednički kandidat na izborima za predsednika Srbije, a Vladeta Janković za gradonačelnika Beograda“, navodi se u saopštenju Demokratske stranke u Čačku.

GZS



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar