Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Na parlamentarnoj listi SNS 4 kandidata iz Čačka, pročitajte njihove biografije (FOTO)

post-title


Srpska napredna stranka predaće u sredu listu za parlamentarne izbore pod nazivom "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve". Prva na listi biće čuvena dr Danica Grujičič, dok će u prvih 20 biti veliki broj poznatih ličnosti. Na listi se nalaze Jelena Begović magistar bioloških nauka, Stojan Radenović priznati matematičar, bivši košarkaš Marko Kešelj, glumac Lazar Ristovski, violinista Jovan Kulundžija, operska diva Nataša Knežević i mnogi drugi.

Kada je u pitanju grad Čačak, na listi SNS-a nalaze se 4 kandidata, Marko Parezanović koji je biran u prethodna 2 mandata, Dušan Radojević i Milica Dačić poslanici u aktuelnom sazivu i Đorđe Todorović kome je ovo prva kandidatura za narodnog poslanika.

Parezanović je rođen 1986. godine, diplomirao je na Fakultetu tehničkih nauka u Čačku kao profesor tehnike i informatike, a master studije završio je na Fakultetu političkih nauka u Beogradu.

Milica Dačić rođena je 1988. godine, završila je Pravni fakultet u Kragujevcu i po zanimanju je diplomirani pravnik.

Dušan Radojević rođen je 1990. godine, diplomirao je na osnovnim akademskim studijama na FTN u Čačku i stekao zvanje inženjer menadžmenta, a trenuntno je na specijalističkim studijama.

Đorđe Todorović rođen je 1999. godine, trenutno je student četvrte godine Pravnog fakulteta u Beogradu, a prošao je i Akademiju mladih lidera koju organizuje Srpska napredna stranka.

Kada je u pitanju Moravički okrug, kandidati su još dr Verica Kamaljević lekar iz Gornjeg Milanovca rođena 1986. godine, i Milija Milenković specijalista mašinskog inženjerstva iz Lučana rođen 1985. godine.

verica i milija

Verica Kamalević i Milija Milenković - Foto: Screenshot



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar