Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Trnavac: Na parlamentarnim izborima nastupamo spremniji nego ikada

post-title
Foto: GZS


Čačak - Gradski odbor SPS-a, održao je danas konferenciju za novinare povodom predstojećih parlamentarnih i predsedničkih izbora, koji su zakazani za 3. april.

„U protekle četiri godine smo pokazali da smo se osnažili, da smo podigli mesne odbore i da ono što smo delegirali u svim organima, Skupštini grada, da to daje pozitivan trend i rezultat za budućnost. Mislim, da na osnovu toga mogu naši sugrađani, a naravno i svi koji gravitiraju Moravičkom okrugu da nam daju poverenje”, rekao je Nemanja Trnavac, predsednik Gradskog odbora SPS-a.

Na pitanje novinara zašto, kao predsednik Gradskog odbora SPS-a, on nije na listi kandidata za Narodne poslanike, Trnavac kaže da je njegova želja bila da ne odskoči i da ne ode u Beograd, već da pomogne svome gradu.

„Bio sam predložen, ali su naši članovi promislili da to budu Sanja Ćalović i Miloš Papić. Tako da ja apsolutno podržavam taj stav i mislim da neko ko radi na lokalu treba da da doprinos svom gradu, a ne da pobegne iz svog grada. Ja sebe vidim u Čačku, formirao sam porodicu ovde i trudiću se da Čačku, za dve godine doprinesem što bolje i da za dve godine napravimo još bolji rezultat”, kazao je Trnavac.

Čačanske socijaliste danas je posetila Snežana Paunović, sekretar foruma žena SPS-a, zamenik šefa poslaničkog kluba u Narodnoj skupštini i koordinator Moravičkog okruga.

„Ono što je važno i što očekujemo od građana Srbije, osim poverenja za koje sam gotovo sigurna da neće izostati jeste da racionalno sagledamo šta su nam ponude na političkoj sceni Srbije. Šta to nude akteri koji bi želelei da budu politički faktor, koji bi da kreiraju budućnost svih naših građana”, rekla je Snežana Paunović.

Punović je dodala da Socijalistička Partija Srbije neće pomeriti od svojih stavova i da bi volela da svi oni koji pretenduju na glasove građana Srbije, naglas kažu šta je to o čemu će razgovarati dan posle.

”Izborni dan je početak, a ne kraj. To je dan kada ćemo sabrati svoje glasove, kada ćemo shvatiti ko je imao koliko poverenja i kada Srbija zaslužuje da dva puta ne bude prevarena na bazi onoga što politikantske izjave”, dodala je Paunović.

 

GZS



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar