Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Aleksandar Vučić kandidat SNS-a za predsednika Srbije

post-title


Kandidat SNS-a na predsedničkim izborima 3. aprila biće Aleksandar Vučić, što je on i prihvatio.

Sednica Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS), na kojoj se odlučivalo ko će biti kandidat te partije na predsedničkim izborima 3. aprila, počela je danas posle 10 sati. Sednica se održala iza zatvorenih vrata.

Premijerka Srbije Ana Brnabić obratila se nakon sednice i saopštila da je SNS donela odluku da Aleksandar Vučić bude kandidat za predsednika Srbije na predsojećim izborima 3. aprila.

- Meni je danas pripalo to veliko zadovoljstvo da i zvanično objavim da je SNS donela odluku da kandiduje Aleksandra Vučića za predsednika Srbije. Želim da naglasim da je Aleksandar Vučić kandidat koalicije Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve, i da se zahvalim svim našim partnerima - SPS, JS i SVM jer su nas podržali u ovome. Mi se nismo dvoumili kao stranka, ko treba da bude naš kaniddat. Mislimo da su dela izabrala tog kandidata, da dela najbolje govore i da dela govore najbolje govore, da sela govoresve. Ne samo da imamo odličnog kandidata, već ubedljivo najboljeg kandidata na ovim izborima - rekla je Brnabić.

- Iako izbori neće biti laki, naš cilj je da napravimo istoriju. Da odnesemo najubedljiviju pobedu do sada, pobedu u prvom krugu, ne potcenjujući nijednog kandidata i nijednu političku opciju. U istorijsku pobedu verujemo iz nekoliko razloga - rezultati govore kakav je Aleksandar Vučić kandidat, jer je u ovom trenutku najvažnija stabilnost i Vučićeva ozbiljnost, posvećenost, predanost i posvećenost Srbiji, srpskom narodu i svim građanima Srbije. Verujem da će ljudi glasati za dela i rezultate, ali i jer prepoznaju tu posvećenost. Da će glasati i za neprospavane noći, za svakodnevnu borbu, za punu predanost svih ovih godina i da ćemo time obezbediti da Srbija nastavi da pobeđuje.

- Danas su nam više nego ikada potrebni snaga, ozbiljnost i sigurnost. To sve predstavlja Aleksandar Vučić.

- Još jednom želim da kažem da poštujemo naše političke protivnike, da će naša kampanja biti pozitivna, da ćemo govoriti o rezultatima, o svemu onome što je Vučić uradio, za šta se borio, ali i o tome šta ćemo raditi u budućnosti, kakva je naša vizija Srbije. Srbija koja pobeđuje u svim oblastima i tamo gde nismo nikada ni mislisli da možemo da pobeđujemo.

Izvor: Informer



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar