Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



GrO SNS Čačak: Laž je da su potpisi skupljani u crkvi u Zablaću

post-title
Foto: Mediaportal


Srpska napredna stranka u Čačku za samo nekoliko sati tokom jučerašnjeg dana skupila je više od 5000 potpisa podrške kandidaturi Aleksandra Vučića za predsednika Srbije.

Da bi umanjili vrednost ogromne podrške predsedniku Vučiću oba Đilasova glasača iz Čačka Pavle Jelesijević i Violeta Marković izjavili su za tajkunsku TV Nova S da smo potpise prikupljali u crkvi.

Fotografija koja je objavljena nastala je u prostoriji parohijskog doma u selu Zablaće. U tim prostorijama se nalazi biračko mesto br. 83, na kome se sprovodi izborni proces godinama unazad, ali i druge političke aktivnosti. To znaju svi meštani Zablaća, kao i okolnih sela.

Jedini razlog zbog koga ove opskurne osobe dobijaju prostor na tajkunskim medijima je taj što niko drugi nije spreman da radi najprljavije poslove za Dragana Đilasa i Vuka Jeremića. Jedino što oni mogu da ponude biračima su mržnja i laž, a najbolji lek za to su dela i rezultati. Na kraju građani uvek prepoznaju ko im je šta ponudio, ko je šta uradio i na osnovu toga se izjašnjavaju. Verujemo da će tako biti i ovog 3. aprila.



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar