Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vestiOdržana komemoracija pukovniku Radošu Milovanoviću: Preko hiljadu radnika i prijatelja poslalo poruku oproštaja direktoru vojne fabrike

post-title
Foto: RINA


Radnici fabrike "Milan Blagojević - Namenska", danas su iz fabričkog kruga na večni počinak ispratili dugogodišnji direktor Radoša Milovanovića, koji je preminuo u četvrtak ujutru u 78. godini.

1650630092_lucani-sahranjen-rados-milovanovic-fotorina6
Foto: RINA

Radnicima se obratio sin preminulog direktora, fudbalski trener Neško Milovanović, koji im se zahvalio na poverenju koje su pružali njegovom ocu tokom 34 godine obavljanja funkcije direktora.

"Dragi prijatelji, dragi radnici namenske. U ime porodice Milovanović želim da se zahvalim za sve ove godine, što ste bodrili mog oca, što ste verovali u njega i što ste verovali u sebe. U amanet vam je ostavio da mora i dalje da radite, da živite, da ova fabrika radi još bolje. Zbog vas, zbog nas, zbog celog mesta, zbog cele opštine. Veliko hvala još jednom, što te verovali u njega. Znate kakav je bio, i prek i dobar, ali je voleo ovo, radio je za neku dobrobit, za interes i mislim da je dosta uradio bez neke lažne skromnosti”, rekao je Neško Milovanović. 

1650630092_lucani-sahranjen-rados-milovanovic-fotorina5
Foto: RINA

Komemoraciji su prisustvovali ministar odbrane dr Nebojša Stefanović, predstavnici Vojske Srbije, gradonačelnik Čačka Milun Todorović.

Radoš Milovanović u fabrici "MB-Namenska" proveo je 55 godina. U devet mandata obavljao je funkciju direktora, a na tu poziciju 1982. postavio ga je admiral flote JNA, Branko Mamula, tada savezni sekretar narodne odbrane.

U periodu od 1997. do 2000. godine, bio je na dužnosti u ministarstvu odbrane, nakon čega je vraćen na pređašnju funkciju.

Imao je čin pukovnika Vojske Srbije.

<

RINA

Komentari

Jesu li to oni što su tapšali i vređali oca mrtvog radnika. Nikada nisam u svom životu videla ništa gore ne postoji gore. Tu sliku dok sam živa zaboraviti neću. U životu nisam ni pomislila da će me biti sramota što sam srpkinja. Da li je moguće da Srpski narod kliče ovom a svog kolegu i njegovu porodicu vređa. Sram vas bilo mada neko to odgore vidi sve.

Tina

23.04.2022 13:07Kako to da nema nijedan komentar, a toliko postovalaca pocivseg direktora. Mora da je javnost u soku i zalosti, nema od bola.

Petar

22.04.2022 21:16


Ostavite komentar