Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Šokantan obrt: Lazovića usred noći izvukli sa leta za Marsej, jedan čovek mu blokira transfer karijere

post-title
Foto: Star sport


Srpski reprezentativac ni kriv, ni dužan prinuđen da čeka.

Nije gotov, nije propao, ali tapka u mestu. Gromoglasno najavljen posao Verone i Marselja oko prelaska Darka Lazovića na Velodrom trenutno je na – čekanju.

Ruku na srce, između srpskog reprezentativca i slavnog kluba sa Velodroma nema ništa sporno i to je najvažnije, a razlog što transfer nije ušao u završnu fazu je Kevin Strotman. Iako se pisalo da je dolazak holandskog veziste u Italiju odvojen od Lazovićevog transfera u Ligu 1, čini se da su ispreplitani.

Prema vestima sa Čizme, Strotman je praktično blokirao Lazovića. Lokalni mediji iz Verone javili su u noći između srede i četvrtka da su klupski čelnici zaustavili Čačanina u nameri da se ukrca na avion koji je Marselj poslao samo za njega i koji je trebalo da ga prebaci do novog kluba, na lekarske preglede i potpis ugovora. Taj potez rukovodioci Verone povukli su zato što nisu uspeli da utanače detalje saradnje sa Kevinom Strotmanom, baš iz Marselja, velikom željom na sredini terena. I to zbog novca.

Marselj je u minule dve sezone slao Strotmana na pozajmice u Đenovu u Kaljari, tokom boravka u Seriji A Kevin se dopao ljudima iz Verone, ali je problem što nemaju novca da ga plate. Igrač nije baš voljan da pristane na značajno manju platu od one koju mu je garantovao Marselj i iznosi 6.000.000 evra. Zato su pregovori dve strane u ćorsokaku, pitanje je kad će se i da li razlike prevazići.

Sve dok se ne dogovori sa Kevinom Strotmanom, Verona ne planira da pusti Darka Lazovića. Zato ga je nadovno i „skinula“ sa aviona, pa će 31-godišnji fudbaler morati da bude stprljiv kako bi prešao u novu sredinu. A u Marselju ga čeka trener Igor Tudor, s kojim je sarađivao pretprošle sezone. A koliko je transfer bio blizu govori i to što je Verona - koja je trebalo da dobije između 4.000.000 i 5.000.000 evra na ime obeštećenja - već angažovala talentovanog 21 godišnjeg Alesandra Kortinovisa, koji stiže iz Atalante, dok je prethodnu sezonu proveo na pozajmici u Ređini (30 utakmica).

Mozzart sport



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar