Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Đorđe Mićić: Želimo da spremimo ekipu za sve izazove

post-title
Foto: Lejča photography


Košarkaši Borca Mozzart sutra će imati prvu priliku da procene koliko su spremi u ovom momentu. A pripremna utakmica protiv FMP-a u prestonici odlična je prilika za nešto tako (sreda, 13:00, FMP Arena).

Inače, prvi tim kluba iz grada kraj Morave nalazi se u trećoj sedmici pripremnog perioda. U dosadašnjem delu, primaran je bio rad na fizičkoj spremi igrača, što ističe i član stručnog štaba Đorđe Mićić.

,,U prvom delu smo se bazirali da fizički pripremimo igrače. Uostalom, to je uobičajeno u ovom periodu. Moram da kažem da smo to uradili u saradnji sa fizio grupom iz Beograda. Uz njihov program i nadzor smo započeli pripremni period. Naravno, tu je Darko Bogićević Luis, naš kondicioni trener, koji sve to nadgleda i kontroliše. Doduše, sa nama nije naš prvi trener Marko Marinović, koji je u stručnom štabu reprezentacije Srbije. Ali uz njegove predloge i ideje mi sve sprovodimo u delo. Za sada sve ide po planu“, rekao je Mićić.

Utakmica u Železniku biće dobar pokazatelj trenutne snage ekipe iz Čačka.

,,FMP će i ove godine, nema sumnje, biti odlična ekipa. Sa nekoliko iskusnih pojačanja zamenio je odlaske sa kraja prošle sezone. Nema sumnje, imaće nameru da se bori za sam vrh ABA lige. Takođe, igraće i kvalifikacioni turnir za FIBA Ligu šampiona. Sve u svemu, protivnik vredan poštovanja“, izjavio je član stručnog štaba.

Takođe, još je dodao.

,,Cilj ovih pripremnih utakmica jeste da ekipu što bolje spremimo za sve izazove koji će doći već za mesec dana  u ABA ligi. Eto, ove nedelje protivnici će biti FMP i Vojvodina, a onda u septembru nastavljamo dalje sa pripremnim utakmicama“, završio je Đorđe Mićić.

KK Borac/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar