Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Četiri predstavnika kajak kluba Čačak na Evropskom prvenstvu

post-title


Kajak klub ČAČAK imao je 4 predstavnika na Evropskom prvenstvu za juniore i mlađe seniore U23 u Bosni i Hercegovini na reci Vrbas u kanjonu Tijesno pored Banja Luke.

Na takmičenju su učestvovali kajakaši Milunović Aleksa, Kleut Ilija i Kleut Neven i međunarodni sudija Novaković Zoran.
 
Na Evropskom prvenstvu se nadmetalo devetnaest zemalja sa svojim tim liderima i to 1.AUT Peter Winkler 2. BEL Hans Meersmans 3. BIH Dusan Macik 4. CRO Tomislav Hohnjec 5. CZE Robert Knebel 6. ESP Rodrigo Ramos Collado 7. FRA Pierre Michel Crochet 8. GBR Jamie Christie 9. GER Patrick Kroener 10. ITA Vladi Panato 11. IRL Jon Mackey 12. MKD Ljubomir Spasikj 13. NED Pascal Lucker 14. POL Robert Knebel 15. SRB Sreten Biljic 16. SLO Maks Franceskin 17. SVK Lubos Soska 18. SUI Pierre-Michel Sarrazin 19. UKR Dmytro Prokopenko.
 
U SPRINT timskim trkama na 600 metara juniori su zauzeli deveto mesto, a mlađi seniori jedanaesto. Dok su u KLASIK timskim trkama juniori zauzeli deseto mesto, a mlađi seniori dvanaesto mesto. Tim su sačinjavala po tri kajakaša.
 
Za ljude iz Čačka je bilo najzanimljivije što je selektor reprezentacije u zadnjoj trci u KLASIKU, komplet ekipu sastavio od tri sportista iz kajak kluba Čačak tako da je Reprezentacija Srbije bila sastavljena samo od čačana što predstavlja istorijski uspeh rukovodstva kluba i grada.

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar