Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Reketi za Iliju Lazića iz TK ,,Sloboda“ poklon Nenada Đokovića iz Australije (FOTO)

post-title
Foto: Infopress


Nenad Đoković, Čačanin koji dugi niz godina živi u Australiji, danas je poklonio dva reketa Iliji Laziću, teniseru kluba ,,Sloboda“ Čačak. To je učinio posredstvom i uz podršku fudbalskog kluba ,,Zadrugar“ iz Donje Trepče. Ovaj gest podstrek je omladini da se bavi belim sportom i primer kako oni koji odlaze u svet ne zaboravljaju svoj rodni grad i sportiste, na kojima je budućnost tenisa.

Rekete je dobio četrnaestogodišnji  Ilija Lazić, koji u klubu Sloboda trenira već pet godina. On je istakao da će ga poklon dodatno motivisati za postizanje dobrih sportskih rezultata.

Kćerka donartora, Nenada Đokovića, dvadesetogodišnja Lana Đoković  već 15 godina trenira tenis. Iz svog bogatog sportskog iskustva izvukla je važne pouke i dala savet mladom Iliji Laziću.

,,Moj savet je da trenira i kad niko drugi to ne radi. Da bude veoma uporan i uspeće“, istakla je Lana Đoković.

Lana Đoković

Lana i njena sestra sa velikim uspehom bave se tenisom u Australiji, a imale su priliku i da nastupaju na prestižnim takmičenjima. U tome ih najviše podržava otac Nenad, koji je ovoga puta rešio da bude podrška sportistima u rodnom Čačku.

Ilija Lazić

,,Starija kćerka radi u njihovoj Teniskoj akademiji. Trenirala je do Kirjosa, a pošto smo mi Đokovići, to je bio povod za šalu“, kroz smeh govori Nenad Đoković i dodaje da bi svako iz dijaspore malim gestom mogao da pomogne sportistima u Srbiji.

Nenad Đoković

Teniskom klubu ,,Sloboda“ ovom prilikom uručena je zastavica fudbalskog kluba ,,Zadrugar“ iz Donje Trepče u znak prijateljstva i početka saradnje dva kluba.

Zamenik gradonačelnika Čačka, Vladan Milić, istakao je da će lokalna samouprava pomoći razvoj tenisa u gradu na Moravi, budući da je ovo skup, ali perspektivan sport.

Vladan Milić

Infopress



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar