Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Karisma Hotels & Resorts otvara prvi luksuzni hotel u Srbiji BOR SQUARED, By Karisma stiže na Zlatibor: Prvi gosti do kraja 2023.

post-title


Jedna od vodećih svetskih hotelskih grupacija, Karisma Hotels & Resorts, nastavlja da širi svoje prisustvo na jugoistoku Evrope otvaranjem prvog hotela u Srbiji. Luksuzni hotel sa pet zvezdica, Bor Squared, by Karisma, biće otvoren na Zlatiboru, čime će se najposećeniji planinski centar u Srbiji naći na listi svetskih destinacija na kojima grupacija posluje. Otvaranje kompleksa planirano je na jesen 2023. godine.

Hotelski kompleks Bor Squared, by Karisma imaće 71 smeštajnu jedinicu, sa dodatnim kapacitetima u vrlo luksuznom rezidencijalnom delu koji će biti deo hotelskog kompleksa. Ceo kompleks je dizajniran tako da se potpuno integriše sa prirodnim ambijentom koji ga okružuje. Svedene boje, topla atmosfera, posvećenost svakom detalju, doprineće osećaju udobnosti doma. Međutim, ono po čemu će se svakako izdvajati i što će ga činiti autentičnim jeste vrhunska usluga, kao i inovativni koncepti koje nudi.

U sastavu Bor Squared hotela je pomenuti rezidencijalni deo, kao i veliki SPA & Wellness centar. Tu su i tri restorana koja će, između ostalog, nuditi raznolik izbor hrane, uključujući špansku i italijansku kuhinju. Za one koji vole da uživaju u pogledu i ugođaju koji se savršeno uklapa uz aperitivo momente, tu je Rooftop Bar. U sklopu hotela biće i Cigar lounge namenjen gostima prefinjenog ukusa koji vole da uživaju u dobrim cigarama dok ispijaju kvalitetna pića, kao i Lobby bar za uživanje uz kafu i dobar čaj, kao i deserte.

Prema rečima Nemanje Kostića, direktora Karisma Hotels & Resorts-a za Evropu i Bliski istok, otvaranje ovog luksuznog hotela omogućiće posetiocima Zlatibora da iskuse vrhunsku uslugu i udobnost.

„Sa zadovoljstvom najavljujemo da je naša grupacija, Karisma Hotels & Resorts, u saradnji sa investitorom, kompanijom Tankmont, potpisala dugoročni ugovor o upravljanju hotelom Bor Squared, By Karisma i rezidencijama. Ponosni smo na to što ćemo upravljati objektom u kom će moći da uživaju svi ljubitelji luksuza, komfora, besprekorne usluge i gastronomske ponude, upravo na jednoj od najlepših destinacija u Srbiji, na Zlatiboru. Imajući u vidu naše dugogodišnje iskustvo u hotelijerstvu i visok nivo kvaliteta samog objekta i sadržaja, verujem da će za sve naše goste to biti nezaboravna uspomena, što je primarni zadatak nas hotelijera. Želimo da gostima pružimo užitak kakav imaju posetioci naših hotela širom sveta“, rekao je Kostić i dodao: „Hvala kompaniji Tankmont na ukazanom poverenju, kao i zajednici i čelnicima opštine Čajetina, koji su nas srdačno dočekali na ovoj destinaciji i nesebično podržali projekat“.

O značaju izgradnje ovog hotelskog kompleksa, govorio je i Goran Ćuković, suvlasnik i direktor kompanije Tankmont, domaće firme koja zapošljava više od 450 radnika, a sa uspehom radi od 2005. godine na tržištu Evropske Unije, u Rusiji, Aziji, Africi, kao i u našem regionu.

 „Oduvek smo se trudili da u svom poslovanju budemo pouzdan partner, da pružamo kvalitetnu uslugu, primenjujemo nove tehnologije i znanje. Zato smo i u ovoj novoj oblasti našeg delovanja, hotelijerstvu, odabrali partnera Karisma Hotels & Resorts. Drago nam je što ćemo otvaranjem ovog objekta, zajedno sa kompanijom Karisma Hotels & Resorts, doprineti podizanju standarda u hotelijerstvu, ali i u pozicioniranju Zlatibora kao jedne od najpoželjnijih i najatraktivnijih turističkih destinacija. Investicija će imati značaj i za lokalnu zajednicu, a otvaranjem novih radnih mesta, našim mladim ljudima ćemo dati mogućnost da se zaposle i usavršavaju po najvišim standardima hotelske industrije“, istakao je Ćuković.

------

Karisma Hotels & Resorts ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno usmerenu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu prvenstveno svedoče zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja, poput prestižne AAA “Five Diamond Award” i “Four Diamond Award”. Takođe, Karisma hoteli se redovno nalaze i na najcenjenijim listama iz oblasti turizma i ugostiteljstva, poput onih koje objavljuju Conde Nast Traveller, Trip Advisor i magazin Forbes.

Karisma Hotels & Resorts u svom portfoliju ima hotele u Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Crnoj Gori.

Tankmont d.o.o. broji više od 450 zaposlenih. Mogu se pohvaliti činjenicom da su iznedrili veliki broj inženjera koji su uz ovu kompaniju stasali i postali pravi eksperti u oblasti čeličnih konstrukcija. Menadžment kompanije čine ljudi koji su svesni u kojoj meri je ceo kolektiv zaslužan za postignute uspehe i da je uvek kolektiv ispred svih ciljeva. „Tankmont” je savremeno orijentisana organizacija koja je sposobna za ostvarivanje visoke produktivnosti i efikasnosti u najrazličitijim okruženjima i uslovima poslovanja, uz pomoć fleksibilnih i dobro obučenih kadrova, ostvarujući na taj način principe kvaliteta, pouzdanosti i konkurentnosti.

 

 

 



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar