Preporučujemo aplikaciju za Vaš telefon!     Android iOS

Pretraga vesti



Poraz Borca u pripremom meču protiv ekipe Budućnosti u Podgorici

post-title
Foto: Screenshot Instagram KK Budućnost


Igrači prvog tima KK Borac Mozzart zaustavljeni su u drugom pripremnom meču odigranom na tlu Crne Gore. Nakon pobede pre dva dana u susretu sa Mornarom-Barsko zlato (65:76), Čačani nisu uspeli da naprave podvig na parketu SC Morača, jer su poraženi od domaće Budućnosti VOLI. Kada je semafor označio kraj susreta, skor je glasio 96:79 (32:25; 27:28; 13:15; 24:11).

 

U prvih 20 minuta Borac Mozzart je pružio zaista dobar otpor domaćinu. Istina, na veliki odmor je otišao sa šest poena manje (59:53), ali je pokazao zube rivalu i kvalitet da se nosi sa ekipom koja uvek važi za jednog od glavnih favorita za osvajanje ABA lige.

 

Kada su se timovi vratili na parket iz svlačionica, Čačani su zaigrali još jače, pa su se posle pola sata igre dodatno približili protivniku. Ipak, u poslednjem delu meča Budućnost je bila na visini zadatka, pa je utakmicu okončala sa dvocifrenom razlikom.

 

Najbolji pojedinci u redovima gostujućeg sastava bili su Todorović i Radonjić sa po 14 poena. Sledili su ih Đoković i Hejl sa po 12, a dvocifreni učinak je imao još i Novaković, koji je dodao 10 poena.

 

Budućnost VOLI: Rejnolds 26, Šehović 3, Atić 3, But 13, Lazić 2, Vajt 3, Ilić 10, Jagodić Kuridža 10, Drobnjak 17, Kamenjaš 9.

 

Borac Mozzart: Kočović 2, Hejl 12, Đoković 12, Đ. M. Ćurčić, Nikolić, Tomašević 7, Glišić 7, Novaković 10, Radonjić 14, Todorović 14, Čarapić 1.

KK Borac/Nikola Minović



Komentari
Vest nema komentara.
Budite prvi koji će komentarisati ovu vest!

Ostavite komentar